Ana sayfa Müzik Aylin Coşkun’dan olay sözler: “Ben olsam utanırdım onların yerinde olsam”

Aylin Coşkun’dan olay sözler: “Ben olsam utanırdım onların yerinde olsam”

tarafından ker_def

Ünlü sanatçı Aylin Coşkun’dan müzik dünyasını karıştıracak açıklamalar! ‘Cenk’le Yolda Yoklama’ adlı Youtube programına konuk olan Coşkun, son dönemde dijital dünyada yaşanan sahte tık tartışmasında meslektaşlarını ateşe tuttu: El alem gibi sahte tık satın almıyorum.

Bir süredir yakın zamanda vermek istediği stat konseri için de görüşmeler halinde olan Aylin Coşkun, ‘’Bu konser dünya starlarını tokatlayacak güçte olacak. Bu konseri kaçıran herkes kafasını duvarlara vuracak ve ana haber bültenleri bizden bahsedecek’’ dedi.

İşte Aylin Coşkun’un olay yaratacak satır başlıkları…

EL ALEM GİBİ SAHTE TIK SATIN ALMIYORUM

“Benim istatistiklerim açıktır isteyen girer bakar, ben reklamımı veriyorum reel olarak izletiyorum. El alem gibi sahte tık satın almıyorum. Mesela beni en çok Çin’de izlemiyorlar. Nedense ? O kadar da çekik gözlüyüm… Bir ara onun havasını atıyorlardı “Beni en çok Çin’de dinliyorlar” diye. Ya yürü git! Oranın IP’si ucuz oradan satın alıyorsunuz çakma tıklarınızı”

KONSERİM OLAY OLACAK

‘’Stat konserim ne zaman olacak bilmiyorum ama toplantıları devam ediyor. Hayallerim çok büyük ve yapacağım konser dünya starlarını tokatlayacak güçte olacak. Bu konseri kaçıran herkes kafasını duvarlara vuracak ve ana haber bültenleri bizden bahsedecek’’

MESLEKTAŞLARIMIN YERİNDE OLSAM BEN UTANIRDIM

‘’Benden daha büyük isimler, starlar evde yatacak, Aylin Coşkun diye bir tip çıkacak ve showlarla dolu bir konser yapacak. Ben utanırdım onların yerinde olsam. Ben kimseyle bir şey yarıştırmıyorum sadece seyircime çok büyük saygım var onlara en iyisini vermeye çalışıyorum’’

ONLAR KİTAP BEN ANSİKLOPEDİ ÇIKARTIRIM

‘Alişan mı sen mi delikanlılığın kitabını daha iyi yazarsınız?’ sorusuna Aylin Coşkun, ”Onlar kitap yazar ben ansiklopedi çıkartırım” yanıtını verdi. Ardından Alişan’a seslenen Coşkun “Alişan sana demedim canım Demet Akalın olmayalım şimdi yıllarca küsmeyelim” diye ekledi.