Ana sayfa Dizi Haberleri Aynen Aynen dizi projesinin akıbeti belirsizleşti!

Aynen Aynen dizi projesinin akıbeti belirsizleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de yayınlanan Aynen Aynen isimli dizi projesi ilk olarak 2019 yılının Ağustos ayında ortaya çıktı. Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisinin youtube üzerinde başlattığı proje sonrasında Blu TV tarafından satın alındı.

İlk iki sezon bu ikili başrolde yer aldı.3. sezondan itibaren ise Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından Kerem Bürsin hikayeye dahil oldu. Bürsin ile Şahinkaya birlikte 4 sezon çekti.

Blu TV tarafından önceki ay Aynen Aynen dizisinin 6. sezonu izleyicilerle buluştu. Birçok dizi hayranı yeni sezon olup olmayacağını da çok merak ediyor. 6 sezonda toplam 43 bölüm yayınlanan Aynen Aynen projesi ile ilgili yeni bir gelişme yok.

Şu sıralarda Netflix için Erşan Kuneri isimli dizinin çekimlerinde yer alan Nilperi Şahinkaya, Aynen Aynen konusundaki son durumu şu sözlerle anlattı:

“Aynen Aynen çekimleri bitti şimdilik. Önümüzdeki sezon da devam etmek istiyoruz. Ama kesinleşmiş bir şey yok.”

Aynen Aynen dizisini sevenler 7. yeni sezon hakkında Blu TV’den yapılacak olan açıklamayı bekliyor. Bakalım dizi yoluna devam edecek mi, yoksa ekran ömrünü tamamlayacak mı?