Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya, yeni dizisi Erşan Kuneri’den ilk tüyoyu verdi!

Nilperi Şahinkaya, yeni dizisi Erşan Kuneri’den ilk tüyoyu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, en son Yasak Elma isimli dizide başrolde yer aldı. Cansu karakterini canlandıran oyuncu Mayıs ayında projeye veda etmişti. Sonrasında bir süre dinlenme fırsatı bulan Nilperi Şahinkaya, Aynen Aynen dizisinin 6. sezon çekimlerinde yer almıştı.

Ünlü oyuncu, şimdilerde ise Netflix için hazırlanan Ersan Kuneri isimli dizinin çekimlerinde yer alıyor. Cem Yılmaz imzasını taşıyan dizinin çekimlerinin Eylül ayında biteceğini açıklayan Nilperi Şahinkaya, “Güzel, okul gibi her gün oradayız” diye konuştu.

Nilperi Şahinkaya, yeni dizisi Erşan Kuneri'den ilk tüyoyu verdi! 9

Çekimlerden çok memnun olduğunu anlatan oyuncu, yoğun bir tempoda çalıştığını ifade etti. Nilperi Şahinkaya, dizideki rolünü açıklamak istemezken her bölümden azar azar çekerek ilerlediklerini ifade etti.

Diziden küçük bir tüyo veren Nilperi Şahinkaya, “Birçok dönemden sahne var. Çok güzel, sanat, kostüm her şey mis gibi. O yüzden çok memnunuz” ifadesini kullandı. Oyuncunun farklı yıllara ait farklı sahneler ve kostümlerin dizide yer alacağını ifade etmesi önemli bir ön bilgi oldu.

Nilperi Şahinkaya, yeni dizisi Erşan Kuneri'den ilk tüyoyu verdi! 10

Dizide farklı yıllardan farklı dönemlere vurgu yapılacağının altını güzel oyuncu, Erşan Kuneri’nin güzel bir proje olduğunu söyledi.

Hayvan sevgisiyle de bilinen oyuncu, evinde kaldığı zamanlarda onlarla birlikte vakit geçirmekten çok memnun olduğunu da söyledi. Oyuncu, zaman zaman instagram hesabındaki paylaşımlarında dostlarına da yer veriyor.

Nilperi Şahinkaya, yeni dizisi Erşan Kuneri'den ilk tüyoyu verdi! 11