Ana sayfa Dizi Fragmanları Ayrılık sevdaya dahildir! İşte Gönül Dağı dizisinde herkesin beklediği mutlu son!

Ayrılık sevdaya dahildir! İşte Gönül Dağı dizisinde herkesin beklediği mutlu son!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi izleyicileri heyecanlandırmaya ve her bölümü ile de farklı duygular yaşatmaya devam ediyor. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolündeki dizide hikaye yine ayrılığa çıkıyor… Ancak bu ayrılık sonrası yaşanacak olan farklı gelişmeler, dizi hayranlarını çok memnun edebilir.

Öncelikle Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakterinin üzerine çeken Asuman’ı kaybetme hüznü, Asya ile girdiği yeni yolda da peşini bırakmayacak. Asya düğün heyecanı yaşarken, Ramazan ise kararlı duracak. Ancak Asya karakterini canlandıran Buse Orcan’ın diziye veda edeceğinin kulislerde konuşulduğunu belirtelim. Bu durumda Ramazan ile Asuman aşkı yeniden diziye alevlenecek gibi duruyor.

Ayrılık sevdaya dahildir! İşte Gönül Dağı dizisinde herkesin beklediği mutlu son! 8

Gönül Dağı dizisi hayranları genç oyuncu Buse Orcan’ın 37. bölümden bu yana sergilediği başarılı performansı alkışlarken, Asya karakterinin diziye vedası ise hikayede Ramazan ile Asuman’ın yeniden öne çıkartılacağını gösteriyor. Hazal Çağlar’ın başarıyla canlandırdığı Asuman, sonunda gülen kişi olacak gibi duruyor.

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan, reyting rekorları kıran ve her hafta başarısını katlayan Gönül Dağı’nın elli beşinci bölümü, 12 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekrana gelecek.

Asya ve Ramazan’ın düğün günü gelmiştir. Düğün telaşı devam ederken, herkes Ramazan’ı uyarmak için çabalasa da Ramazan kararlıdır. Asya ve Ramazan’ın girdiği bu yol, Asuman ile Ramazan’ın yollarını kesin olarak ayıracak. Bu sırada yaşanan bir gelişme Asuman, Ramazan ve Asya’yı nasıl bir sona sürükleyecektir? Bu yaşanan gelişme aslında Ramazan ile Asuman’ın aşka doğru yeniden yürümesine vesile olacak gibi gözüküyor. Anlaşılan senaristler heyecanı yüksek tutmak için adım adım ilerleyecek.

Ayrılık sevdaya dahildir! İşte Gönül Dağı dizisinde herkesin beklediği mutlu son! 9

Ferdi Sancar’ın canlandırdığı Sefer’in durumu da kritik. Dava süreci devam ederken Sefer’in ameliyatına girmesi Kenan için durumun daha da zorlaşmasına neden olur. Bu şartlar altında Kenan’ı bekleyen gelişme ne olacaktır? Öte yandan ameliyat sonrası yavaş yavaş kendine gelen Sefer’in hafızası yerinde değildir. Sefer’in bu probleminin nasıl etkileri olacaktır?

Gönül Dağı 55. Bölümüyle 12 Mart Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…