Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay bu sefer olmadı! Son Nefesime Kadar reytingleri görenleri üzüyor!

Nurgül Yeşilçay bu sefer olmadı! Son Nefesime Kadar reytingleri görenleri üzüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son Nefesime Kadar dizisi için gelecek dikenlerle dolu! Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Son Nefesime Kadar isimli dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı. BAFTA Ödüllü Happy Valley isimli BBC formatında uyarlanan dizinin reyting sonuçları ne yazık ki, görenleri şaşkına çeviriyor.

Nurgül Yeşilçay’ın yeniden dizi setlerine dönmesini sağlayan yapım aslında çok başarılı bir hikayeye sahip. Orijinali büyük yankı bulan ve ödüle layık bulunan dizinin yerli uyarlaması ise yeterince ilgi görmedi.

Fox TV’nin dram yapımları konusunda bu sezon şansı tutmuyor. Emre Kınay, Ertan Saban, Rojda Demirer ve Begüm Birgören gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin 3. bölüm reytinglerini gören üzülmeden edemiyor.

Son Nefesime Kadar’ın ikinci bölümüne nazaran üçüncü bölüm reytingleri daha iyi geldi. Bu bir yükseliş gibi gözükebilir ama devam edebilmesi için yeterli olmadığı da ortada. Geçen hafta 2’li oranlara nazaran şimdi bir kademe daha iyi sonuçları tüm kişiler ve ABC1 gruplarında görüyoruz. Ancak her iki kategoride bile ilk 10 içine giremeyen bir dizinin Fox TV için büyük bir önemi olmayacaktır.

AB kategorisinde diğerlerine göre en düşük reytingleri alıp da 10. sırada yer alması, dizinin geleceği adına çok da umutlandırmıyor… Fox TV, bu sezon final yaptırdığı dizileri benzer reytingler alabildikleri için bitirmişti. Genelde 5 bölüme kadar sabır gösteren ve değişim olmayınca da yayından kaldırmayı seçen Fox TV için işlerin iyi olmadığı ortada.

Nurgül Yeşilçay, geçen sezon aynı kanalda Kefaret isimli diziyle ortalama reytinglere rağmen uzun süre ekranda kalmayı başardı. Ancak Son Nefesime Kadar için önümüzdeki iki bölümde ciddi bir artış olmaz ise kararın izleyenleri üzebileceğini söylemek lazım.

Dizinin 4. yeni bölümünün 16 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacağı duyuruldu. Bu bölüm kritik öneme sahip ve reytinglerin 4’lü seviyelerin üzerine çıkması halinde işler normale dönebilir, ancak daha düşük reytingler her zaman için riskli olacaktır.