Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılıklar böyle devam ederse Çukur dizisinin finalinde kimse kalmayacak!

Ayrılıklar böyle devam ederse Çukur dizisinin finalinde kimse kalmayacak!

tarafından ker_def

TeleviyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde finale adım adım yaklaşılıyor. Show TV ekranında Mayıs ayının sonlarında veda etmesi beklenen dizi, 4. sezonunda da büyük başarılar elde ediyor. Hikayesi ile izleyicileri etkileyen dizi, pazartesi günü TRT1’de Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olmayınca tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Dizinin bu kadar güçlü olmasının altında hikayesinin etkinliği yatıyor. Çukur dizisi ekrana veda ederken bile başarılarına yenilerini ekliyor. Ayrıca hikayeden ayrılıklar da devam ediyor. Karakterlerin bir bir veda ediyor olması aslında son bölümleri daha ilginç kılıyor ve izleyici ilgisinin de yüksek seviyede olmasını tetikliyor.

Çukur dizisinde ilgiyi yükseltme adımları olarak da düşünülebilecek olan bu ayrılıklar, hikayeye olan izleyici ilgisini artırıyor ve amacına ulaşıyor… Çukur, finale bile çok güçlü izleyici desteği ile ilerliyor.

Celasun karakterinde Kubilay Aka’nın üzücü ayrılığının ardından Karaca’ya hayat veren Ece Yaşar veda etmişti. Bu hafta ise veda edenler kervanına Kulkan karakterini canlandıran Genco Özak katıldı.

Dizinin 125. bölümü geride kaldı ve akıllarda gelecek hafta kimlerin gideceğine yönelik tahminler kaldı…

Ayrılıklar böyle devam ederse Çukur dizisinin finalinde kimse kalmayacak! 8

Çukur’da veda edecek isimler de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, 2 oyuncu daha ayrılacak. Ay Yapım imzalı dizinin 26 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 126. bölümünde Cumali amcanın öldüreceği Kadir Çermik’in canlandırdığı Emmi karakteri hikayeye veda ediyor.

Dizide Kemal karakterini canlandıran ve maskeli adam olarak da bilinen Uğur Yıldıran da ayrılacaklar kervanına yeni bölümde katılacak.

Ayrılıklar böyle devam ederse Çukur dizisinin finalinde kimse kalmayacak! 9

Yeni bölümde iki ayrılıkla daha sarsılacak olan Çukur dizisinde, böyle giderse finale kadar çok az önemli karakter geride kalacak.