Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi ile Kardeşlerim kapışmasında ikinci raund!

Gönül Dağı dizisi ile Kardeşlerim kapışmasında ikinci raund!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi oldu. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizinin reytingleri de başladığından bu yana çok iyi geliyor. İlk 24 bölümü başarılarla dolu olan dizi Cumartesi akşamlarını da kapatmıştı. Geçtiğimiz Cumartesi gününe kadar tüm kategorilerde birincilikleri kimseye bırakmayan Gönül Dağı, dişli bir rakip karşısında geriye düştü.

atv’nin yeni başlayan Kardeşlerim dizisi adeta ok gibi fırladı ve hızla tüm kişiler kategorisinde geniş bir kitleyi kendisine hayran bıraktı. Bu kategoride geçtiğimiz hafta Gönül Dağı dizisini geçerek birinciliği alan Kardeşlerim, rakibine karşı ilk kez bu kadar etkili bir sonuç elde etti.

Bu hafta ise iki dizi arasında ikinci raund oynanacak. Tüm kişiler kategorisinde hangi yapımın birinci olacağı da merakla bekleniyor. Gönül Dağı, AB ve ABC1 kategorilerinde ise zirveyi kolay kolay bırakacak gibi durmuyor.

Kardeşlerim özellikle ABC1 grubunda iyi sonuçlar almaya ve rakibine yaklaşmaya devam ediyor. Bakalım bu cumartesi akşamı iki dizinin reyting mücadelesinde neler yaşanacak? İzleyip göreceğiz.

Gönül Dağı dizisinin 25. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Yine aşk ve duygu dolu sahneler sizleri bekliyor. Taner ve Dilek’in aşkları yüzünüzü güldürecek.

Eğlencenin de yer alacağı yeni bölümde bir de sürpriz var.Dilek’in babası geliyor. Ergun Kuyucu’nun canlandıracağı Ali karakteri dizide Dilek’in hayatına önemli bir etkide bulunacak.

Dizide canlandırdığı Ali’nin genç yaşta mutlu bir yuva kurmuş, saf, temiz, idealist bir Anadolu çocuğu olduğunu ifade eden Ergun Kuyucu, Ali’yi şöyle anlatıyor:

Gönül Dağı dizisi ile Kardeşlerim kapışmasında ikinci raund! 7

“Ali gençliğinin ve saflığının getirdiği heyecanla bir iki adım atıyor ve bu ona çok pahalıya mal oluyor. Yuvasından kopmak zorunda kalıyor, bir ölü gibi yaşamak zorunda kalıyor. Acılarla geçen bir hayat sürüyor… İnsanın sevdiklerini yok sayarak bir ölü gibi yaşaması herhalde yaşarken cehennemi hissetmek gibi birşeydir… Çok büyük acıdır, kelimelerle tarif edilemez. Ali sevdikleri için onlardan vazgeçmeyi öğreniyor. Gerçek hayata dönebilir mi? Her insan ikinci şansı hak eder ve bulur. Bundan sonrasını birlikte izleyip göreceğiz… “