Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisiyle Simay Barlas kariyerinde bir ilki yaşıyor!

Aziz dizisiyle Simay Barlas kariyerinde bir ilki yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 5 Kasım Cuma akşamı Aziz isimli yeni dizi başlıyor. Kanalın en güvendiği projelerden olan dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ile Simay Barlas bulunuyor… Çekimleri Antakya’da devam eden dizi izleyicileri 1930’lu yıllara götürecek.

Antakya’nın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesindeki süreci anlatacak olan dizinin oyuncuları bir hayli heyecanlı. İzleyiciler de şimdiye kadar yayınlanan fragmanlardan çok etkilenmiş durumda. Geçen sezon Ramo dizisi ile Cuma rekabetinde güçlü bir varlık sergileyen Show TV, yine Murat Yıldırım’ın başrolünde olduğu bir dizi ile aynı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor.

Dizide Efnan karakterini canlandıracak olan genç oyuncu Simay Barlas da iyi bir fırsat yakaladı. Geçen yıl Zalim İstanbul dizisindeki Damla karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ekrana güçlü bir şekilde geri dönecek.

Aziz dizisiyle Simay Barlas kariyerinde bir ilki yaşıyor! 7

İlk defe bir dönem işinde rol aldığını belirten Simay Barlas hem çok mutlu hem de bir hayli heyecanlı… Oyuncu, “Efnan karakteri benim için çok değerli. İlk bölümden itibaren çok büyük zorluklar yaşıyor. Ama bir şekilde hep ayakta durmak tercihi oluyor. Savaşçı bir karakter Efnan. Setimiz de güzel gidiyor” diye konuştu.

Dönem işinde çalışmanın çok güzel olduğunu dile getiren oyuncu, set vasıtasıyla bile olsa 1930’lu yıllara gitmekten de çok memnun kaldığını anlattı.

Oyuncu, “1930’lara gidebilmek, o zamanları tadabilmek çok güzel bir his” diye konuştu. Sette zaman zaman zorlandığını da anlatan oyuncu, her şeyin güzel gittiğini anlattı.