Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinde adeta Külkedisi masalı yaşanıyor! Daha durun, bu başlangıç!

Aziz dizisinde adeta Külkedisi masalı yaşanıyor! Daha durun, bu başlangıç!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Show TV’de yayınlanan Aziz dizisi, büyük ilgi topluyor. O3 Medya imzalı dizinin bu hafta 7. bölümü ekrana geldi. Diziye Mısırlı Prenses Fevziye rolüyle Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani’nin katılması da ayrıca ilgi çekici bir durum oluşturdu.

Fevziye, bir bölümlük diziye hoş bir seda bıraktı ama aynı zamanda Simay Barlas’ın hayat verdiği Efnan karakterini de tırtıldan kelebeğe dönüştürerek Aziz’in gözünde başka bir yere taşıdı. Bu küçük dokunuşla birlikte dizinin içindeki bir masal hikayesi de ortaya çıktı esasen!

Bu masalın Külkedisi Efnan’a hayat veren Simay Barlas’ın, uzun süredir dizideki per perişan hali nedeniyle güzelliği de arka plandaydı. Fakat son bölümde Barlas, diziye ayrı bir renk kattı yeni görüntüsüyle.

 

1998 doğumlu genç oyuncu ilk olarak 2015 yılında Paramparça dizisinde Öykü karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Oyuncu daha sonra Hayat Bazen Tatlıdır, Zalim İstanbul, Arıza, Adı Efsane, Bir Annenin Günahı dizilerinde de rol aldı.

Simay Barlas, kariyer yolculuğunda sakin ama emin adımlarla ilerledikten sonra şimdilerde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez ile birlikte Aziz dizisinin adeta başrollerinden rol çalar bir duruma geldi!

Dizide perişan kıyafetleri, saçı başı dağınık ve kötü görünümüyle adeta bir Külkedisi görüntüsü çiziyor. Başlarda çokta farkedilmeyen Efnan, giderek dizinin merkezine yerleşmeye başladı.

Aziz’in farkında olmadan için için bağlandığı Efnan, yıllardır kendisini taciz eden kişinin elinden kurtaran Aziz’e aşık. Kimsenin tahmin edemeyeceği bir şekilde bu ikilinin aşık olması bekleniyor ama Efnan’ın hala çok yolu var!

Fakat son bölümde aniden ortaya çıkan Mısırlı Prenses sayesinde güzel bir kıyafet ve bakımla nasıl külkedisinden bir prensese dönüşebileceği de ortaya konuldu.

Ayağındaki kırmızı ayakkabıları Aziz hediye etmişti. Dizide, Aziz’in amcası ve çevresindeki insanlara karşı verdiği hayat mücadelesinin yanı sıra bir taraftan da adım adın Külkedisi masalı yaşatılıyor! Kırmızı ayakkabılar da bu masalın sembolü gibi…

Aziz dizisinde adeta Külkedisi masalı yaşanıyor! Daha durun, bu başlangıç! 8

Masaldaki cam ayakkabıların yerini sanki o kırmızı ayakkabılar almış! Efnan’ın gözü gibi baktığı ayakkabıyı, Prenses Fevziye ile Mösyö Pierre’nin davetine giderken giymesi de gözlerden kaçmadı.

Her ne kadar Prens yani Aziz henüz Prenses’ini bulduğunu bilmese de Efnan, Külkedisi gibi yaşadığı hayatın içinden kendisini çekip çıkaracak prensini bekliyor adeta!

Aziz dizisinde adeta Külkedisi masalı yaşanıyor! Daha durun, bu başlangıç! 9

Aziz dizisine bir de bu açıdan bakınca, dizinin ana konusu içindeki Külkedisi masalı da bambaşka bir anlam kazanıyor!

İşte Efnan’ı, Külkedisi olmaktan çıkarıp bir prensese dönüştüren Fevziye’nin de adeta masaldaki periden farkı yoktu. Bu beklenmeyen misafir, Efnan ve Aziz’in hayatında bambaşka bir sürece yol açtı. Bakalım Külkedisi Efnan’ı Prens ne zaman bulacak?