Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi tarihimizde bir ilk! Mahkum dizisinden görülmemiş hamle!

Dizi tarihimizde bir ilk! Mahkum dizisinden görülmemiş hamle!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Arka arkaya dizilerine final yaptıran Fox TV, bir yandan da yeni dizilerini yayına almak için gün sayıyor! Kanalın iddialı projelerinden birisi olan Mahkum dizisinin hazırlıkları uzun süredir devam ediyor. Tanıtımları dönmeye başladığından beri de izleyici heyecanla diziyi bekliyordu.

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı dizi için kanal, Türkiye’de ilk kez farklı bir uygulama yaptı! Normal şartlarda ilk bölümünün 14 Aralık Salı akşamı yayınlanmasından sonra, bir haftanın ardından yeni bölümün gelmesi bekleniyordu.

Ancak Fox TV, aynı hafta içinde bu kez 16 Aralık Perşembe günü de dizinin 2. bölümünü ekrana getirdi! İki gün arayla izleyenlere yaşatılan bu macera, televizyon tarihimizde de yeni bir soluk açtı!

Dizi tarihimizde bir ilk! Mahkum dizisinden görülmemiş hamle! 8

Etkileyici hikayesi ile dikkatleri çeken Mahkum dizisiyle işini şansa bırakmak istemeyen Fox TV’nin, izleyicinin bir hafta sonra diziyi unutmasına imkan vermeden iki gün sonra 2. bölümü yayınlaması büyük sürpriz oldu!

Ancak bu diziyle ilgili bir karışıklığa da sebep olabilir! Mahkum’un haftalık yayına geçtiğinde Salı mı yoksa Perşembe günleri mi yayınlanacağı kafaları karıştıracak bir durum ilk hafta açısından.

Yine de ilgiyle izlenen dizinin Perşembe akşamları ekrana geleceğini hatırlatalım. Fox TV’nin diziyi iki ayrı günde yayınlanması, reyting açısından da bir taktik olabilir! Salı akşamı izleyicisinin tepkisi ile Perşembe günü diziye gösterilecek ilgiyi de ölçmek istemiş olabilirler!

Bakalım, diziler konusunda şanssız bir sezon yaşayan Fox TV’nin Mahkum dizisi, beklenen ilgiyi ilerleyen haftalarda alabilecek mi?

Dizi tarihimizde bir ilk! Mahkum dizisinden görülmemiş hamle! 9

İşte dizinin konusu…

Mahkum dizisinde bir yandan kederli halde ailesinin yasını tutan Fırat, bir yandan da o güne kadar içeri attırdığı mahkumların önüne yem olma tehlikesindedir. Tüm Türkiye tarafından cani ilan edilen Fırat’a, kendisi bile güvenmiyordur.

Fırat ailesinin katili olup olmadığını hatırlamaya çalışırken, koca ülkede onun suçsuzluğuna o güne kadar hep terslediği Cemre inanır sadece ve avukatı olmayı teklif eder.

Yeni hayatına ve kimliğine iyiden iyiye alışan Barış ise Savaş’ın bıraktığı yerden işleri devam ettirmeye çalışır. Ancak bu yeni hayatın bilinmezlikleri onu da zorlayacaktır. Her şey yoluna koyduğunu düşündüğü anda ise beklenmedik bir telefonla sarsılır. Yoksa en büyük düşmanı Fırat Bulut, geçmişi hatırlamaya mı başlamıştır?