Ana sayfa Sosyal Medya Mutluluktan uçuyor! Aslıhan Güner’in içi içine sığmadı o gün!

Mutluluktan uçuyor! Aslıhan Güner’in içi içine sığmadı o gün!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat verdikten sonra Aslıhan Güner’in kariyerinde bambaşka bir yol açıldı. Oyuncu, İsmail Demirci ile başrolde yer aldığı dizi için imajını da değiştirmiş ve Yıldız rolüyle büyük beğeni toplamıştı.

Kızıl saçları ile beğeni toplayan oyuncu, dizide Karadenizli Yıldız ile çok sevildi. Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı final yaptıktan sonra sezon başında Fox TV için çekilen ‘Uzak Şehrin Masalı’ isimli dizide oynamıştı.

Çekimleri Kars’ta yapılan dizi beklenen ilgiyi görmedi ne yazık ki reytinge yenildi. 5 bölüm sonra ekrana veda eden dizinin ardından Güner’in hayranları da hayal kırıklığı yaşadı!

Aslıhan Güner, iki yıl boyunca Kuzey Yıldızı dizisi için Ordu’da kalmış ve Uzak Şehrin Masalı için de Kars’a gitmişti. Şu sıralar İstanbul’da ailesi ile bol bol hasret gideriyor.

17 Aralık 1987 doğumlu oyuncu, bir kaç gün önce yeni yaşını eşi ile birlikte kutladı. Renkli çiçekli bir elbise giyen oyuncu, bu özel günde küçük ve romantik davetten bir kaç pozunu da hayranlarıyla paylaştı.

Eşi Mert Kılıç ile birlikte yeni yıl pastasını üfleyen Aslıhan Güner’in heyecanı ve mutluluğu, paylaşımlarına da yansıdı.

Mutluluktan uçuyor! Aslıhan Güner'in içi içine sığmadı o gün! 8

Bu arada Güner, bir kaç gün önce kendisine hediye göndermek isteyen kişilerden bir ricada bulunarak “Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na (TODEV) bağış yapmalarını istemişti. Bu davetiyle de hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Biz de televizyongazetesi.com olarak başarılı oyuncuya yeni yaşında mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz…

Mutluluktan uçuyor! Aslıhan Güner'in içi içine sığmadı o gün! 9