Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan ayrılan, Son Yaz şanssızlığı yaşayan Onur Bay’a büyük fırsat çıktı!

Arka Sokaklar’dan ayrılan, Son Yaz şanssızlığı yaşayan Onur Bay’a büyük fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Onur Bay’ı dizi hayranları Arka Sokaklar’ın Tekin’i olarak biliyor… Çocukluğundan itibaren 15 yıl boyunca Arka Sokaklar setinde büyüyen oyuncu. izleyicilerin yakından tanıdığı birisi haline geldi.

15 yılın ardından Arka Sokaklar dizisine veda eden Onur Bay, artık yeni rollerle kendini göstermek istiyor. Son Yaz isimli Fox TV dizisine başlayan ama sadece 5 bölüm hikayede yer alabilen Onur Bay, şimdi ise yeni dizisi için ter döküyor.

Gaziantep’te çekimleri başlayan ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Kaçış isimli dizinin kadrosunda Onur Bay da bulunuyor. Engin Akyürek’in hikayesinden uyarlanan Kaçış dizisi, savaş muhabirlerinin yaşadıklarını anlatıyor.

İrem Helvacıoğlu’nun da kadın başrol olduğu dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak çekilecek. Onur Bay da yeni dizide kendisine yer bularak yeteneklerini gösterme şansını elde etti.

Levent Ülgen, Adem Yılmaz, Sezgin Uzun Bekiroğlu, Aziz Çapkurt, Aras Aydın, Serkan Genç ve Leyla Tanlar gibi isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor.