Ana sayfa Dizi Analiz Aziz dizisinde hem kaos hem aşk iç içe geçti!

Aziz dizisinde hem kaos hem aşk iç içe geçti!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in heyecanla beklenen 11. bölümünden ikinci tanıtım izleyicilerle buluştu. Pierre, Aziz’e babasının ölümüyle ilgili gerçekleri bildiğini söylerken Aziz’in Edip Payidar ile ilgili öğrenecekleri büyük merak konusu oluyor. Efnan’ın babasına karşı kendini savunması ve “Herkesin karşısında dağ gibi duracağım!” demesi dikkat çekiyor. Aziz ile Efnan’ın romantik dakikaları ise izleyicinin beğenisini kazanıyor.

Aziz ve Galip’in karşı karşıya gelmelerinin yarattığı kaos, tüm ilişkilerin yeniden çıkmaza girmesine sebep olur. Dilruba’ya güvenmek isteyen Adem tekrar hayal kırıklığı yaşarken, Efnan ise nişan gecesinde terk edilmenin hezeyanı içindedir.

Babasının şüpheli ölümündeki gizemin peşinde olan Aziz, hiç ummadığı birini karşısında bulur ve yeni bir yolculuk başlar. Karanlık sırlar açığa çıkarken, Efnan ve Aziz’in ilişkilerinde yeni bir kapı aralanır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar gibi önemli isimler bulunuyor.

Aziz, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!