Ana sayfa Dizi Haberleri Dikkat bu iki diziye başlarsanız bırakamazsınız! Hazal Kaya’dan hayranlarına dizi uyarısı!

Dikkat bu iki diziye başlarsanız bırakamazsınız! Hazal Kaya’dan hayranlarına dizi uyarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk-ı Memnu’dan Hazal Kaya’nın aklında kalan replik güldürdü! Türk televizyon tarihine damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya, büyük popülerlik kazanmıştı. Gençliği ve güzelliğinin yanı sıra yetenekleri ile de dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, yıllar sonra gülümseten bir açıklama yaptı.

Kanal D’nin hemen her yıl tekrarını yayınlayarak reyting elde etmeyi başardı dizinin en çok dikkat çeken detaylarından birisi de akıllardan çıkmayan replikleriydi.

Onedio’nun youtube programına konuk olan Hazal Kaya, bir hayranının “Sence Aşk-ı Memnu’dan en popüler olan replik hangisiydi?” şeklindeki sorusunu yanıtladı. Oyuncunun gülümseyerek verdiği yanıt şöyle oldu: “O kadar çok var ki, hangi birini söyleyeyim… Nihal’i harcayacaklar Matmazel…”

Hazal Kaya, aklında en çok kalan repliğin bu olduğunu da ifade etmiş oldu. Oyuncu, “En tatlısı oydu” diyerek de bu repliği çok sevdiğini dile getirdi.

Hazal Kaya, eski dizilerini de izlediğini ilk kez söyledi. Oyuncu, özellikle Aşk-ı Memnu dizinin tekrarlarını seyrettiğini kabul etti. Oyuncu, ayrıca Adını Feriha Koydum’u da bir başlayınca izlemeyi bırakamadığını itiraf etti.

Hazal Kaya, açıklamasında şunları söyledi:  “Seyretmez olur muyum, Aşk-ı Memnu’yu hamileyken izledik. Birinci bölümden 79’a kadar. Bir şekilde o diziden kopamıyorsun. Şahane dizi Aşk-ı Memnu. Bir daha izlerim 79 bölümü. Bi şekilde kopamıyorsun o diziden. Bi şekilde izlemeye devam ediyorsun. Niye izlediğini de bilmiyorsun. Her şeye hakimim, oynamışım yani. Öyle olmuyor.”

Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu gibi Adını Feriha Koydum isimli dizisini de izlemeye başladığında bırakamadığını belirterek, “Çıkamayacağınızı bilerek girin derim” diyerek de hayranlarına tatlı bir uyarı yaptı.