Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde korku dolu gelişmeler! Aziz idam mı edilecek?

Aziz dizisinde korku dolu gelişmeler! Aziz idam mı edilecek?

tarafından ker_def

Show TV’nin Cuma akşamlarına damga vuran, yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizisi Aziz’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Cuma akşamları izleyicilerle buluşan dizinin 17. bölümünde; Efnan’ın parmaklıklar ardında olduğu tanıtımda Aziz ile aralarındaki duygu dolu anlar izleyenleri etkiliyor.

Pierre, Efnan’a hakkında idam kararının çıkabileceğini söylerken mahkemenin sonucu büyük merak konusu oluyor. Adem’in Dilruba’yı açıkça tehdit ettiği anlar ise dikkat çekiyor. Aziz, mahkemede Efnan’ı kurtarmak için kendini feda ederek Andre’yi öldürdüğünü itiraf ederken akıllara “Aziz, idam edilecek mi?” sorusu geliyor. Heyecan dolu gelişmelerle tüm bu sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

Dizinin 16. bölümünde; Pierre’in baskılarından korkan Efnan, Aziz’i kurtarmak için şehirden gitmeye karar verdi. Efnan’ı bir günlüğüne uğurladığını düşünen Aziz her şeyden habersiz sevdiği kadına veda etti. Efnan ise dönmemek üzere çıktığı yolculukta gözyaşlarına hakim olamadı.

Azime’nin bulduğu notu gören Dilruba, Efnan’ın gittiğini anlayarak Aziz’e haber verdi. Notu okuyan ve dudaklarından “Efnan gitmiş, dönmeyecek!” sözleri dökülen Aziz’in yıkıldığı final sahnesi izleyenlerin de yüreklerine dokundu.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş gibi önemli isimler bulunuyor.  Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!