Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun ikilisi beğenilmedi!

Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun ikilisi beğenilmedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ekranların en sevilen oyuncularından Murat Yıldırım, yeni sezonda Aziz isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Diziyle yaptığı anlaşma uzun süre önce duyurulan Murat Yıldırım’ın partneri için isim arayışı ise devam ediyordu. İsim nihayet kesinleşti ve genç oyuncu Melisa Şenolsun oldu. Ancak izleyici bu seçime büyük tepki gösterdi.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Aziz dizisi son derece iddialı bir şekilde geliyor. En büyük iddiası hiç kuşkusuz başrolündeki Murat Yıldırım. Büyük bir hayran kitlesi olan Yıldırım, bu kitleyi yeni dizisinde peşinde sürükler, hikaye de beğenilirse yeni sezonun en çok tutulacak dizilerinden biri olacaktır Aziz.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun ikilisi beğenilmedi! 3

Murat Yıldırım, dizi setlerine verdiği dört yıllık aralığı Ramo dizisiyle bozmuştu. Murat Yıldırım, Show TV’de yayınlanan dizide başrolü Esra Bilgiç’le paylaştı. Ramo, iki sezon boyunca 40 bölüm yayınlandıktan sonra ekranlara veda etti.

Murat Yıldırım bu kez arayı fazla uzatmadı ve yeni bir diziyle anlaşma yaptı. Antakya’da çekilecek olan Aziz, bir dönem dizisi olacak. İşgal yıllarında geçen dizide Aziz, bir Fransız askerinin ölümüne sebep olduktan sonra ailesini ve en büyük aşkını terk etme zorunda kalacak.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun ikilisi beğenilmedi! 4

Aziz’de Murat Yıldırım’ın partnerini oynayacak isim için arayışlar uzun süredir devam ediyordu. Bu arayış nihayet sona erdi ve baş kadın karakter için genç oyuncu Melisa Şenolsun seçildi. En son Netflix dizisi Atiye’de Cansu karakterini canlandıran Şenolsun, buradaki güçlü performansıyla büyük övgü toplamıştı.

Ancak Melisa Şenolsun seçimi izleyiciler tarafından hiç doğru bulunmadı. İzleyiciler Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun’un birbirine hiç yakışmadıklarını öne sürererek karara büyük tepki gösterdi. İşte izleyici tepkilerinden bazıları:

Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun ikilisi beğenilmedi! 5 Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun ikilisi beğenilmedi! 6

Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun ikilisi beğenilmedi! 7