Ana sayfa Dizi Fragmanları Baş Belası dizisinde merakla beklenen karar netleşti!

Baş Belası dizisinde merakla beklenen karar netleşti!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ‘Baş Belası’ 13 Ağustos Cuma akşamı dokuzuncu bölümüyle atv ekranında olacak. Pazar akşamları yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta gün değiştirerek Cuma günleri izleyicilerle buluşmaya başladı. Geçtiğimiz Cuma günü izleyicilerini ekrana taşımayı başaran Baş Belası, bu hafta ise önemli bir değişime sahne olacak.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, İpek ve Şahin arasındaki yakınlaşmanın ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Yeni bölümde bu yakınlaşmanın yaşanacağına dair izler var. Senaristler karar vermiş galiba, ikili yakınlaşacak. Ameliyata alınan Doruk yaşam savaşı verirken bu durumdan kendini sorumlu tutan İpek perişandır. İpek’i bu vicdan azabından kurtarmak isteyen Şahin’in sözleri ikilinin daha da yakınlaşmasını sağlar.

Nermin’i Doruk’un başında hastanede bırakan İpek ve Şahin, Umut’la birlikte şüpheli bir ölümü araştırmaya başlar. Bir uçurumun dibinde bulunan gencin ölümünün ardındaki sırları çözmek kolay olmayacaktır.

Şahin, savcı yardımcısı tarafından kendisine iletilen bilgiyi İpek’le paylaşır ve ikili bu ipucunun peşine düşer. ‘Şebeke’ye ulaşmalarını sağlayacak bir iş insanının evine giden ikili, yaptıkları araştırmada yeni bir anahtar ele geçirir. Bu araştırmalarının sonunda Şahin’i şok edecek bir sonuç ortaya çıkacaktır.

‘Baş Belası’, yeni bölümüyle cuma akşamı atv’de.