Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisindeki ani ayrılık kararı, Masumlar Apartmanı manevrası mıydı?

Aziz dizisindeki ani ayrılık kararı, Masumlar Apartmanı manevrası mıydı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı’nın yeni karakteri Yıldız ortaya çıktı! TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin hayranları ilk sezon finalinde İnci karakterinin ayrılmasına çok üzülmüştü.

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu dörtlüsünün başrolünde başlayan diziden bir ünlü isim ayrıldı. İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın vedası herkesi derinden üzdü.

Ünlü oyuncu karakterin aşırı duygusal ve psikolojik yönlerini canlandırırken bundan olumsuz etkilendi. Daha fazla bu durumu yaşamak istemeyen Farah Zeynep Abdullah’ın bu nedenle, kendi isteği ile yapıma veda ettiği bilgileri gelmişti.

Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık kararına hayranları da çok üzüldü. Ancak yeni dönemde dizide dengeyi sağlamak adına yeni bir kadın karakteri geliyor. Yıldız isimli bu karakterin hem hikayesi hem de kimin canlandıracağı konusu merakla bekleniyordu. O isim ortaya çıktı.

Aziz dizisindeki ani ayrılık kararı, Masumlar Apartmanı manevrası mıydı? 5

Melisa Şenolsun’un Masumlar Apartmanı’nda Yıldız karakterini canlandıracağı netleşti. Akıllara ise bir soru geldi.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım ile başrolde yer alması için anlaşma yapılan Melisa Şenolsun daha sonra yapımcı ile anlaşarak projeden ayrılmıştı.

Acaba Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı’ndan teklif gelince mi Aziz dizisinden ayrılmak istedi?

Bu soru akıllarda yer alıyor. Aziz dizisi de Show TV’de yayınlanacak ve yakında çekimlere başlanacak. Antakya’da çekilecek olan dizide Melisa Şenolsun olmayınca yerine Damla Sönmez ile anlaşma yapılmıştı.