Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Baş Belası dizi kararı için hayranlar çok endişeli!

atv’nin Baş Belası dizi kararı için hayranlar çok endişeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranında yayınlanan Baş Belası dizisinin setinde samimi bir ortam var. Oyuncular arasında iletişim çok güçlü ve tüm ekip işine odaklanmış durumda.

Baş Belası dizisinin ilk 11 bölümlük performansı geride kaldı… Pazar günleri başlayan dizi daha sonra Cuma akşamlarına alındı… Bu değişiklik reytinglerde olumsuz bir durum yaratmadı. Ancak zaten dizinin izleyici sayısı bir türlü artmıyor…

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümleri gayet başarılıydı. Hikaye oldukça sağlam ve başrol oyuncularının da uyumu çok iyi…

Dizinin komedi unsurları taşıyan bir polisiye yapım olmasının yanı sıra hikayelerin de başarılı bir anlatım ile sunulması dikkatlerden kaçmıyor. Dizi setinden gelen kamera arkası görüntüleri ise ekibin ne kadar eğlendiğini ve işlerini ne kadar ciddiyetle yürüttüklerini gösteriyor.

Baş Belası dizisinde 12. yeni bölüm 3 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak. Diziye hayran kalan birçok izleyici ise atv’nin nasıl bir karar alacağını merak ediyor.

atv'nin Baş Belası dizi kararı için hayranlar çok endişeli! 7

Kış dönemi başlıyor ve birçok iddialı dizi ekrana gelecek. Baş Belası şimdiki düşük reytingleri ile bu yapımların karşısında çok zorlanacak. Peki atv diziye destek verecek mi? atv dizi için nasıl bir karar alacak?

Baş Belası hayranları Eylül ayının gelmesi ile birlikte büyük bir endişe içinde… Çünkü dizinin reyting performansı artmaz ise final ihtimali belirmeye başlar.

Baş Belası hayranları atv’nin daha fazla tanıtım yaparak diziyi daha geniş kitlelere duyurmasını istiyor. Tabii bu durum reytinglerin bir anda sıçrama yapmasına yarayacak mı? İşte bu sorunun da net bir yanıtı yok.

Baş Belası dizisi için Eylül ayı ile birlikte sıkıntıların da başladığı bir dönem geliyor… İşte 3 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 12. bölüm fragmanı: