Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna’nın Mahkum dizisinde yeni karar!

Onur Tuna’nın Mahkum dizisinde yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Mucize Doktor isimli dizide Ferman isimli karaktere hayat veren Onur Tuna, kariyerinin en iyi yapımlarından birisinde yer aldı.

Yasak Elma dizisindeki Alihan karakteri ile çok ilgi çeken Onur Tuna, hem yetenekleri hem de fiziki özellikleri ile milyonlarca hayranı tarafından yakından takip ediliyor. Mucize Doktor başarısının ardından ünlü oyuncu yeni sezonda Mahkum isimli yeni bir dizide başrolde yer alacak.

Mucize Doktor dizisinin de yapımcısı olan MF Yapım tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan Mahkum, bir uyarlama dizi… Fox TV için hazırlanan diziyi Uğraş Güneş, “Innocent Defendant” isimli diziden uyarlıyor.

Mahkum dizisinde önemli bir karar alındı. MF Yapım dizinin yönetmeni olarak Volkan Kocatürk ile anlaşma yaptı. Uzun yıllardır yönetmenlik yapan Kocatürk, daha önce birçok dizide yer aldı.

2004 yılından bu yana yönetmenlik yapan Volkan Kocatürk, aralarında Karadağlar, İsimsizler, Savaşçı, Halka ve Zümrüdüanka’nın da olduğu bir çok diziyi yönetti.

Mahkum dizisi için oyuncu arayışları da devam ediyor. Dizinin ne zaman sete çıkacağı konusu da henüz netleşmedi.