Ana sayfa Dizi Arşivi Aziz dizisinin hikayesindeki tüm eksik parçalar ortaya çıktı!

Aziz dizisinin hikayesindeki tüm eksik parçalar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yeni sezonun yeni dizilerinden olan Aziz çok farklı bir hikayeye sahip… Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz duyurulmadı. Ancak Murat Yıldırım’ın setteki hallerinin paylaşılması çekimlerin başladığını gösteriyor.

Aziz dizisinde Damla Sönmez ve Simay Barlas ile partner olan Murat Yıldırım, hayranlarını 1930’lu yıllara götürecek. Bir dönem dizisi olduğu bilinen Aziz’in hangi yıllarda geçeceği net olarak açıklanmamıştı. Show TV’den yapılan bilgilendirmede dizinin 1934 yılında Antakya’da geçeceği bilgisi verildi.

Böylelikle Aziz dizisinin Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasından önceki dönemin dizide yansıtacağı da ortaya çıkmış oldu. Eksik parçaların birleşmeye başladığı Aziz dizisinin hikayesinde varlıklı ve köklü bir aile olan Payidar ailesinin yaşadıkları izleyicilerle buluşacak.

Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmekteyken yaşanan bir olay her şeyi değiştirecek.

Aziz dizisinin hikayesindeki tüm eksik parçalar ortaya çıktı! 7

Fırat Tanış’ın canlandırdığı Fransız delegesi Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle birlikte Aziz için her şey değişecek.

Kaderi değişen Aziz, doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalacak.

Aziz’in öldü sanılırken iki yıl sonra geri dönüşü herkes için beklenmedik sonuçlar doğuracak. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır.

Damla Sönmez’in canlandırdığı Dilruba karakteri Aziz’in ilk aşkıdır. Ahmet Mümtaz Taylan ise dizide Galip Payidar olarak Aziz’in amcası rolüne hayat verecek. Güven Akpınar’ın canlandırdığı Adem ile Dilruba’nın nişanlanması da Aziz için bir başka sürpriz olacak.

Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğarken; basit bir köylü kızı olan Simay Barlas’ın canlandırdığı Efnan’ın beklenmedik bir şekilde hayatına girmesi ile duygusal anlamda da ikilemde kalacak…

Aziz, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulacaktır.

Bir adamın halkını yeniden özgürlüğüne kavuşturmasının ve gerçek aşkı bulmasının hikayesi olan Aziz içten ve sıcak anlatımıyla yakında Show TV’de başlıyor.