Ana sayfa Dizi Haberleri Azize dizisinden sonra Zeynep Kızıltan yeniden Kanal D dizisinde!

Azize dizisinden sonra Zeynep Kızıltan yeniden Kanal D dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Yeni Hayat dizisi, beklentilerin altında reyting elde etse de yin ede hatırı sayılır bir izleyici kitlesini kendisine bağlamayı başardı.

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya, Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 3 bölümü geride kaldı. Heyecanlı sahneleriyle dikkat çeken, entrikanın da içinde olduğu hikaye ilgi görüyor.

Hikayenin gelişimine katkı sağlayacak yeni bir oyuncu transferi daha gerçekleşti. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yeni Hayat dizisine Zeynep Kızıltan da katıldı.

OJO Pictures imzalı dizininde Kızıltan, Ferda isimli karaktere hayat verecek. Ferda’nın hikayede neler değiştereceği de merakla bekleniyor.

Zeynep Kızıltan, 2007 yılında Parmaklıklar Ardındaki dizide Anna karakteri ile dikkat çektikten sonra birçok dizide rol aldı. Diriliş Ertuğrul’da Goncagül olarak beğeni toplayan oyuncu, Cesur ve Güzel’de Hülya olarak ekrana geldi ve en son Azize dizisinde Gül Alpan karakterine hayat vermişti.