Ana sayfa Sosyal Medya Aziz’in Dilruba’sı Damla Sönmez’den mesajlı paylaşım!..

Aziz’in Dilruba’sı Damla Sönmez’den mesajlı paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinde ‘Dilruba’ karakterine hayat veren Damla Sönmez, sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarla sık sık gündeme geliyor.

Instagram hesabından yaptığı derin sırt dekolteli pozuyla takipçilerini kendine hayran bırakan güzel oyuncu paylaşımına, Sezen Aksu’nun bir şarkısının sözlerini not düştü.

“Ben seni pek sevmedim adem! Doğruyu duymak istiyorsun madem… Alt tarafı bir elma yedik beraber. Zehir-i zıkkım oldu bize bal badem! Ben bu dünyaya bir türlü alışamadım. Bu yüzden insan içine karışamadım. Bana mı sordunuz adımı koyarken? Bir küstüm bir daha barışamadım. Uyumlu faniler bana uyumsuz derler. Delirttiniz beni ey ehven-i şerler. Uzlaşırsam namerdim ateşe verseler! Garanti muhabbetlere yılışamadım… Sürüden ayrılanları kurtlar yer. Arkanı sağlama al ey akıllı beşer. Ben çatlarım kurallara uyarsam eğer! Ruhumu şeytanla bölüşemedim.”

Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez'den mesajlı paylaşım!.. 7
Oyuncu ayrıca paylaşımıyla “Ne giyeceğimize, nasıl davranacağımıza, ne olacağımıza, ne kadar olacağımıza karışmak aklından geçenlere… sonu soru işaretli değil, ünlemli bir; SANA NE!” mesajını verdi.

Damla Sönmez Çukur dizisinde canlandırdığı ‘Efsun’ karakterinin ardından Blu TV’nin Saygı dizisinin ikinci sezonunda yer aldı. Oyuncu şimdi ise Aziz’de Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile başrolü paylaşıyor.