Ana sayfa Sosyal Medya Beklenen heyecanı yaşatamayan Son Nefesime Kadar dizisinin dikkat çekeni Emre Bey oldu!

Beklenen heyecanı yaşatamayan Son Nefesime Kadar dizisinin dikkat çekeni Emre Bey oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BBC’de yayınlanan Happy Valley isimli diziden uyarlanan Fox TV dizisi Son Nefesime Kadar dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Reytinglerde beklenen sonucu veremeyen dizinin yıldızı Emre Bey oldu.

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerinde yer aldığı dizinin üçüncü bölümü yine heyecanlı sahneleri ekrana getirdi. Ejder’in geride bıraktığı ipuçlarını ustalıkla birleştiren Mihri, sonunda Hazan’ı kurtarır. Ejder’le giriştikleri amansız bir mücadele sonrası gözlerini hastanede açan Mihri’nin ilk işi Ejder’i yakalayıp yakalamadığını sormak olur. Mihri hastaneden çıktıktan sonrada Ejder’in peşini bırakmaya niyetli değildir.

Beklenen heyecanı yaşatamayan Son Nefesime Kadar dizisinin dikkat çekeni Emre Bey oldu! 9

Son Nefesime Kadar dizisi maalesef reytinglerde istenen çıkışı yapamadı. Ancak dizinin parlayan yıldızı kötü karakter Ejder’i canlandıran Emre Bey oldu. Emre Bey, dizideki performansıyla herkesten tam not alıyor.

Bir izleyici Emre Bey’in performansıyla ilgili şöyle bir paylaşım yaptı: “Ben böyle psikopatını görmedim. Ejder akla gelebilecek her türlü pisliği yapıyor ama #EmreBey o kadar iyi oynuyor ki rölü izlerken tüylerim diken diken oldu. Psikopatlıkta zirve. #İpekFilizYazıcı ile bu kadar yakışırken leş bir karakterinin olması üzücü ama.”

Beklenen heyecanı yaşatamayan Son Nefesime Kadar dizisinin dikkat çekeni Emre Bey oldu! 10

Sosyal medyada dizi eleştirileri yapan Müzik ve TV hesabı da “Emre Bey kötü bir karakteri canlandırıyor olabilir ama oyunculuk olarak mükemmel bir performans sergiliyor #SonNefesimeKadar’da. ✌️” diye yazdı.

Beklenen heyecanı yaşatamayan Son Nefesime Kadar dizisinin dikkat çekeni Emre Bey oldu! 11

Emre Bey’in kötü karakter Ejder’in üstesinden başarıyla geldiğine dikkat çeken izleyiciler dizide en çok dikkat çeken karakterin de Ejder olduğunu belirtiyorlar.

2015 yılında Aşk Zamanı isimli yapımdaki Can karakteri ile setlere adım atan genç oyuncu üst üste iyi yapımlarda rol buldu. Adı Efsane dizisindeki Kıvanç karakteri ile diğer genç isimlerle birlikte öne çıkan Emre Bey, Elimi Bırakma isimli projedeki Arda karakteri ile de çok dikkat çekti. Genç oyuncuyu geçen sezon Sol Yanım, Yetiş Zeynep ve Menajerimi Ara dizilerinde izlemiştik.