Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisi 21. yeni bölümde neler olacak? Firuze ve Kadir gerilimi artıyor!

Baba dizisi 21. yeni bölümde neler olacak? Firuze ve Kadir gerilimi artıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ikinci tanıtım izleyiciyle buluştu. Fazilet’in Emin’e aile fotoğraf albümü gösterdiği tanıtımda duygu dolu anlar yaşanırken, Firuze ve Kadir arasında gerilim yükseliyor.

İkili Firuze’nin odasında tartışırken bu sırada Selahattin’in eve gelmesi “Selahattin, Firuze ve Kadir’i yakalayacak mı?” sorusunu akıllara getiriyor. Gelecek bölümde yaşanacaklar şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.

BABA’NIN 21. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Bir yandan babasının günahını sırtlanmak zorunda kalan Kadir, diğer yandan Emin’i sağlığına kavuşturmak için tüm imkanlarını seferber eder. Selahattin’in oyununu çözen Kadir gizlice tesisi çalıştırınca bir kez daha hedef haline gelir.

Çöpköy’ü satın almak için harekete geçen İlhan beklemediği bir cevapla karşılaşır. Arka arkaya aldığı kötü haberler yüzünden kontrolü kaybeden İlhan, büyük bir hata yapar. Kadir, babasını kurtarmak için riskli bir hamle yapar. Gizemli bir düşman, Kadir’le İlhan’ı köşeye sıkıştırırken, iyice yakınlaşan Kadir ve Firuze tehlikeli bir oyun oynar.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!