Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi ikinci sezonda izleyicinin duygularını alt üst edecek!

Baba dizisi ikinci sezonda izleyicinin duygularını alt üst edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonda Baba dizisi iyi reytingler almış ama sezona damgasını vuracağı beklentisi gerçekleşmemişti. Ancak ikinci sezon öncesinde izleyicilerde çok daha iyi bir hikaye ile yepyeni bir dizinin geldiğinin mesajları veriliyor.

Hem dizinin fragmanları hem de bazı oyuncuların açıklamaları ile Baba dizisindeki büyük değişimin, ikinci sezonda bambaşka bir yapım gibi ortaya çıkacağını anlatıyor. Dizide Büşra karakterini canlandıran Özge Yağız, yaptığı açıklamalarda dizinin yenilendiğini ve kendisinin de çok heyecanlandığını söylemişti. Özge Yağız, yepyeni bir diziye başlıyormuş gibi bir his içinde olduğunu da belirterek, aslında ekibin de bu yenilik hamlesinden çok olumlu etkilendiğini anlattı.

Baba dizisi ikinci sezonda izleyicinin duygularını alt üst edecek! 9

Baba dizisinin senaristi Gökhan Horzum hikayedeki tüm dengeleri değiştirdi. 7 yeni oyuncunun katılımı ile birlikte, yeni karakterler hikayeye daha da bir derinlik katacak. Dizinin en büyük hedef ise izleyicilerin duygularına hitap etmek olacak. Aksiyon sahnelerinin de artması beklenirken, Baba dizisi en çok da izleyicilerin duygularını alt üst edecek sahnelerle geliyor.

Show TV’nin büyük ilgi gören Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni sezonu için geri sayım devam ederken heyecan dolu fragmanlar izleyicilerin merakını da artırdı.

Baba dizisi ikinci sezonda izleyicinin duygularını alt üst edecek! 10

20 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da dizinin 16. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Haluk Bilginer’ni canlandırdığı Emin Saruhanlı’nın bilincini kaybettiği anlar herkesin yüreğine işledi.

Emin,“Bilmiyorum, hiçbir şey bilmiyorum.” sözleriyle yürek burkan sahnelerin habercisi olurken, kadroya dahil olan sürpriz isimlerin hikayenin seyrini nasıl değiştireceği de merak konusu oldu.

Buse Meral, Hazal Türesan ve Ali İl’in karakterleriyle ilgili ipuçlarının yanı sıra, Levent Ülgen’in “Burası benim çöplüğüm Kadir. Başını önüne eğ, işini yap, sonra da git babanı ara” sözleri ise yeni sezona dair heyecanı giderek artırıyor.

Baba dizisi ikinci sezonda izleyicinin duygularını alt üst edecek! 11

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’nın seyirciyi ekran başına kilitleyecek sürprizlerle dolu yeni sezon Salı günü saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!