Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi sadece reytinglerde değil sosyal medyada da büyük bir başarıya koşuyor!

Baba dizisi sadece reytinglerde değil sosyal medyada da büyük bir başarıya koşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Haluk Bilginer ve son dönemin en başarılı isimlerinden Tolga Sarıtaş’ı başrollerde bir araya getiren Baba dizisi ikinci haftasında başarı grafiğini yükseltti. Dizi, reytinglerin ardından YouTube’da da çok yüksek izlenme rakamlarına ulaştı.

İstanbul’daki akrabalarından çok büyük bir miras kalan Anadolulu bir ailenin hikayesini anlatan Baba dizisi önümüzdeki hafta üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. Reytinglerde güzel bir başlangıç yapan dizi ikinci haftasında tüm kişiler kategorisinde dördüncülük elde ederken AB ve ABC1’de ise üçüncü oldu. Tüm izleyici gruplarında da güçlü bir duruş sergileyen dizinin 5’li oranların üzerinde kalması da sevindirdi.

Bu arada Baba dizisi YouTube’da da çok iyi izlenme rakamlarına ulaştı. Dizinin dokuz gün önce paylaşılan birinci bölümü 4 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. İki gün önce paylaşılan fragmanı ise 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Ay Yapım tarafından çekilen dizinin ikinci bölümü Twitter’da da en çok konuşulan konu oldu. Baba dizisinin önümüzdeki haftalarda reytinglerde zirveye oynayabileceği konuşuluyor. Ancak bunun için çok güçlü bir rakip olan Destan’ı geçmesi gerekiyor.

Özellikle Haluk Bilginer’i yıllar sonra yeniden ulusal kanala döndürmesiyle büyük ilgi gören Baba dizisi başarılı oyunculuklarla dikkat çekiyor. Özellikle Hakan Kurtaş’ın son bölümde, Haluk Bilginer’le olan sahnede sergilediği performansı çok büyük alkış aldı.

Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Baba yeni bölümüyle 1 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.