Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinden oyunculuğunu konuşturan Veda Yurtsever’e öfkeli kadın karakteri adeta yapıştı!

Üç Kız Kardeş dizisinden oyunculuğunu konuşturan Veda Yurtsever’e öfkeli kadın karakteri adeta yapıştı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, geçtiğimiz salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Veda Yurtserver, etkileyici bir hikayeye sahip dizide Rüçhan karakteri ve etkili performansıyla daha ilk bölümden seyircinin aklında kalmayı başardı.

Veda Yurtsever’in Üç Kız Kardeş dizisinde kendi ailesi tarafından dışlanmış, eşinin ihanetlerine göz yummuş, hayatta kalabilmek ve başarılı olabilme için çareyi acımasız olmakta bulmuş Rüçhan karakterini canlandırıyor.

İlk bölümde Rüçhan’ın oğlunun kendilerine uygun olmadığına inandığı bir kadınla ilişkisini öğrenince çözümü kendi bulduğu Türkan ile evlendirdiği sahneleri izledik. Fakat Türkan’ın naifliği, evlendiği ilk günden oğlunu yola getirememiş olması karşısında Rüçhan çileden çıktı.  Eve gelip “Kocan nerde?” diye hesap soran Rüçhan, istediği cevabı alamayınca önce evi dağıttı, sonra da Türkan’ı hırpaladı. Sonunda Türkan yaşadıklarına dayanamayıp yere yığıldı.

Aslında Veda Yurtserver’in canlandırdığı bu öfke krizine tutulmuş kadın ilk kadın karakter değil. Daha önce de usta oyuncu Babil ve Alev Alev dizilerinde de benzer karakterlerle çıktı karşımıza. Mimikleri, tarzı ve performansıyla anlaşılan bu tür karakterler için yaratıldığını düşünüyorlar ki yapımcılar üstüne yapışmış durumda.

İlk bölümü Ocak 2021’de yayınlanan, başrollerini Halil Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver ve Mesut Akusta’nın oynadığı Babil dizisinde Mesut Akusta’nın canlandırdığı Süleyman’ın eşi rolüyle karşımıza çıkmıştı. Kocasını metresi İlay’a bırakmak istemeyen Kudret dizi boyunca pek çok kez sinirli tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Öfke krizine girdiği ilk ansa Süleyman’ın oğlu Selahattin Paşalı’nın canlandırdığı Hakan’a ofiste tokat attıktan sonra eve geldiği sahneydi. Üç kızı ve bir oğlu olan Kudret, kızlarının yanlarında olmamasının sebebi olarak Süleyman’ı gösterirken oğlunun da bu şekilde onun yüzünden ellerinden kayıp gitmemesini istiyordu.

2020-2021 sezonunda yayınlanan Alev Alev dizisine 8. Bölümde katılmıştı. Demet Evgar’ın canlandırdığı Cemre karakterinin çalıştığı esnaf lokantasının sahibi Hanım karakteri olarak rol aldı. Dizinin final yaptığı bölümde hapishaneden çıkan Reşat’ı vurmaya çalıştığı sahnedeki öfke kriziyle seyircinin karşına çıkmıştı.

Yıllardır Reşat’ı öldüreceği günü bekleyen Hanım, öldüreceği sırada Cemre’nin gelmesi ve ona hayattaki misyonunu hatırlatmasıyla bu düşüncesinden zorla da olsa vazgeçmişti.

Veda Yurtsever’’in canlandırdığı Rüçhan karakterinin yaptıkları izleyicileri ilk bölümden fazlasıyla sinir etti. Sinir harbine, gerilime, sert sahnelere ve gözyaşı ile biten ilk bölüm sonrasında yeni bölümde Türkan nasıl bir yol çizecek? İzleyip göreceğiz.