Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi, sosyal medyadan yaptığı çıkış, rakiplerini çok fena kıskandıracak!

Baba dizisi, sosyal medyadan yaptığı çıkış, rakiplerini çok fena kıskandıracak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Haluk Bilginer’in başrollerde yer aldığı duyulduğu ilk günlerde, Baba dizisi zaten dikkatleri çeken bir yapım olmuştu. Genç ve başarılı oyuncuların da dizinin kadrosunda yer alması ile merak edilen bir dizi olarak tanıtımlarıyla konuşuldu. Ayda Aksel gibi usta bir başka ismin yanı sıra, son dönemin parlayan yıldızlarından Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız ile birlikte Hakan Kurtaş da dizinin ağır toplarından.

Hikayesi ve oyunculuklarıyla ilk bölümden itibaren izleyenlerin beğendiği bir yapım oldu Baba dizisi. Show TV’nin bu iddialı yapımı, reytinglerde birinci sıraya yerleşemese de hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaştı. Ekrana başarılı bir giriş yapan dizinin bu hafta yayınlanan ikinci bölümü tüm kişiler kategorisinde 4. olurken, AB ve ABC1’de ise üçüncü sıraya yükseldi.

Tüm izleyici gruplarında da iddiasını koruyan dizinin 5’li oranların üzerinde kalması da bu özel yapım için sevindirici bir gelişme oldu. İstanbul’daki akrabalarının hepsinin bir uçak kazasında ölmelerinin ardından, hayatlarında çok ilginç gelişmeler yaşayan Saruhanlı ailesinin hikayesi, izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Baba dizisi, sosyal medyadan yaptığı çıkış, rakiplerini çok fena kıskandıracak! 1

Yıllar önce anlaşmazlığa düştüğü ailesini terkeden ve bambaşka bir şehirde, onlardan uzak bir hayat kuran Emin Saruhanlı’nın, bir anda ülkenin en zengin adamlarından birinin kardeşi olduğu ortaya çıktı. Eşi ve çocuklarının dahi bilmediği bu gerçek sonrasında aile, şimdi kendilerine kalan büyük miras ile bambaşka bir hayata geçiş yapıyorlar.

Baba dizisi, sosyal medyadan yaptığı çıkış, rakiplerini çok fena kıskandıracak! 2

Dizide kız kardeşinin eşini, şiddete başvurduğu için bıçaklayan Kadir’i Tolga Sarıtaş, kardeşi Büşra’yı ise Özge Yağız oynuyor. Haluk Bilginer’in ailenin babası Emin Saruhanlı rolünde yer aldığı dizide Ayda Aksel de Emin’in karısı Fazilet’e hayat veriyor.

Dizinin ilk iki bölümünün Youtube’da büyük ilgi görmesi de bir başka önemli gelişme. Reytinglerdeki başarının sonrasında, Baba dizisinin Youtube kanalına 155 binden fazla kişi abone oldu. YouTube’da da çok yüksek izlenme rakamlarına ulaşan Baba dizisinin, önümüzdeki günlerde daha da çok konuşulacağı aşikar…

YouTube’da izlenme rakamları da dikkat çekiyor dizinin. Birinci bölümü 4 milyondan fazla izleyiciye ulaşan Baba dizisinden önce paylaşılan fragmanı ise bir kaç gün içinde 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Ay Yapım imzalı dizi, sosyal medyada ayrıca Twitter’da da en çok konuşulan gündem başlıkları arasında yer aldı. Bu şekilde giderse reytingleriyle zirveye oturması içten bile değil Baba dizisinin! Salı akşamları yayınlanan dizi, Masumlar Apartmanı, Destan ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerine de rakip bir yapım. Ancak Salı akşamlarının birincisi bir süredir Destan dizisinin yerine Survivor All Star. Baba dizisinin ise dizi kategorisindeki en yakın rakibi Destan dizisi…

Baba’nın hikayesi Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’a ait. Senaryoyu ise Ekin Atalar yazıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor…

Baba yeni bölümüyle 1 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.