Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız aşkı ile gündemde olan Burak Berkay Akgül yeni sezon için yeni proje arıyor!

Özge Yağız aşkı ile gündemde olan Burak Berkay Akgül yeni sezon için yeni proje arıyor!

tarafından ker_def

Safir isimli dizide birlikte rol alan Burak Berkay Akgül ile Özge Yağız ikilisi hem çok iyi bir dizi çifti olarak izleyicilerden kabul gördü hem de arkadaşlıklarını aşka dönüştürerek takipçilerini heyecanlandırdı.

İki genç oyuncuyu dizinin setinde birbirine çok yakıştıran hayranları, onların aşklarını da sosyal medyada konuşmaya devam ediyor. Türkiye Gençlik Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Çifti’ seçilmeleri de Burak Berkay Akgül ile Özge Yağız’a hayranlarından güzel bir hediye oldu.

İlişki sürecinde kendilerine zaman ayırma konusunda dengeyi korumaya çalıştıklarını anlatan Burak Berkay Akgül, Özge Yağız ile mutlu bir birlikteliklerinin olduğunu “Çok güzel gidiyor” diyerek ifade etti. Oyuncuya evlilik de soruldu ve Burak Berkay Akgül, zamanı geldiğinde konuşuruz diyerek konuyu uzatmadan kapatmayı tercih etti.

İki genç oyuncu yeni sezon için yeni projeler bekliyor. Ru isimli dijital dizide yer alan ve projenin yayınlanmasını heyecanla beklediğini belirten Burak Berkay Akgül, yeni projelere de açık olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Yeni sezon için yeni projeleri okuyorum, içime siner ise yeni proje yapacağım” diye konuştu.