Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisinin senaryosu Özge Yağız’a gözyaşı döktürdü, hikaye sanki onu anlatıyordu!

Baba dizisinin senaryosu Özge Yağız’a gözyaşı döktürdü, hikaye sanki onu anlatıyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Baba isimli Show TV dizisiyle anlaştı. Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir karakterinin kız kardeşi Büşra olarak izleyeceğimiz oyuncu, hikayenin dramı yüksek karakterlerinden birisiyle izleyici karşısına çıkacak.

Büşra karakteri eşinden ayrılan ve kendisine yeni yol arayan, psikolojik sorunları olan birisi olarak Baba dizisinde konumlanacak. Özge Yağız da Sol Yanım ve İçimizden Biri dizilerinde elde edemediği kariyer zıplamasını Baba dizisiyle gerçekleştirmeye çalışacak.

Özge Özder’in youtube programına konuk olan Özge Yağız, yeni projesi için isim vermeden bazı detaylar paylaştı. Büşra karakterinde kendisini bulduğunu belirten oyuncu, şu sözleri söyledi:

“İçinde beni böyle sürükleyen, bir iş geldi. Okuyorum, okurken ağlıyorum aynı zamanda. Bu benim dedim. Ben, bunu yaparım. İçimden bunu çıkartırım. Müthiş bir işti. Kısmetimizde varsa tabii ki de olacağına inanıyorum. Güzel bir ön görüşme yaşadık.”

2022 yılında yayınlanacak olan bir proje olduğu bilgisini de veren Özge Yağız, iki hafta önce yayınlanan programdan sonra dizi ile anlaştığı haberleri ile gündem olmuştu.

Baba dizisinde Büşra karakterini canlandıracak olan oyuncu, daha şimdiden büyük heyecan yaşıyor. Karakterin kendisini yansıttığını söyleyen ve senaryoyu gözyaşları içinde okuduğunu anlatan oyuncu, yine hayranlarını mest edecek bir işle yakında ekrandaki yerini alacak.