Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın güzel çifti, Oğlum dizisinde yeniden buluştu!

Menajerimi Ara’nın güzel çifti, Oğlum dizisinde yeniden buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Menajerimi Ara isimli Star TV dizisi geçen sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu. Canan Ergüder’in Feris karakteri ile yer aldığı diziye sonradan katılan isimlerden birisi de Serhat Teoman oldu…

Menajerimi Ara dizisi düşük gelen reytinglerine rağmen, uzun süre devam edebilen bir proje olarak şanslıydı. Serkan karakterini canlandıran Serhat Teoman, hikayede kısa sürede etkili bir karakter haline gelmişti.

Serkan ile Feris arasında yaşanan aşk görüntüleri de izleyicileri derinden etkiledi. Onların aşk halini tutuklu kalan dizi hayranları, Canan Ergüder’in meme kanserine yakalanması ve tedavi için projeden erken ayrılmasına da çok üzülmüştü.

Canan Ergüder’in tedavisi başarıyla tamamlandı ve ünlü oyuncu 2022 yılının başlarında Show TV’de yayınlanacak olan Oğlum dizisi için anlaşma yaptı. Dizide yer alacak isimlerden birisi de Serhat Teoman.

Menajerimi Ara'nın güzel çifti, Oğlum dizisinde yeniden buluştu! 7

Menajerimi Ara gibi etkili bir projede çok başarılı bir dizi çifti olan Canan Ergüder ile Serhat Teoman yeniden aynı sette çalışacak.

Bu ikilinin canlandıracağı karakterler merak edilirken, birçok dizi hayranı da Menajerimi Ara dizisindeki güzel çifti akıllarına yazdı.

Songül Öden, Nihal Yalçın, Timur Acar, Feyyaz Duman, Kubilay Aka gibi önemli isimlerinde yer aldığı Oğlum dizisinin çekimlerine yakında başlanacak. Dizi izleyicilerini daha şimdiden çok etkileyen proje yeni sezonun en farklı yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.