Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yapımcılar dikkat! Özge Yağız dizi dışında bir teklif daha bekliyor!

Yapımcılar dikkat! Özge Yağız dizi dışında bir teklif daha bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özder, Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde canlandırdığı Derya karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı performansıyla bilinen oyuncu, ayrıca tiyatroda da yer almayı sürdürüyor.

Kızı Luna’nın 1. yaşını kutlamak için Şubat ayını heyecanla bekleyen oyuncu, hem dizi hem de tiyatronun yanı sıra bir de youtube ortamında sohbet programları yaparak, dijital dünyada da yer alıyor.

Önceki hafta oyuncu Özge Yağız’ı konuk olarak alan Özge Özder, yeni bir proje düşünmediğini söyledi. Hem Sadakatsiz dizisi hem tiyatro hem de kızının bakımının zamanını aldığını belirten oyuncu, adaşına da tiyatroyu sordu.

Özge Yağız, “Ben tiyatroyu çok seviyorum. Hiç öyle bir teklif gelmedi ama onun teklifine o kadar açığım ki, anlatamam” ifadesini kullandı.

Tiyatro oyununda yer alma konusunda çok hevesli ve heyecanlı gözüken Özge Yağız, bir teklif bekliyor… Tiyatronun kendisi için çok farklı bir enerji olduğunu anlatan oyuncu, “Dizideyken daha da streslenebiliyorsunuz. Ama tiyatro öyle değil. Stresliyseniz gerçekten stresinizi atıyorsunuz. Uzaklaşıp gidiyor sahnede” diye konuştu.