Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası, Üç Kuruş ve Yasak Elma yok! TRT1’in Alparslan kararı da ortaya çıktı!

Kalp Yarası, Üç Kuruş ve Yasak Elma yok! TRT1’in Alparslan kararı da ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu sezonun en iyi çıkış yapan projelerinden birisi oldu. Dizinin reytingleri çok iyi geliyor ve sosyal medyada da güçlü bir etkileşim oluşturabiliyor. Hikayesiyle ve oyuncularıyla büyük dikkat çeken dizinin yeni bölümü 10 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak.

Show TV’nin Üç Kuruş, atv’nin Kalp Yarası ve Fox TV’nin de Yasak Elma dizilerini yayınlamayacağını duyurmasının ardından, TRT1’in dizinin yeni bölümünü izleyici ile buluşturacak olması önemli bir karar oldu. Dizinin hayranları, diğer rakiplerin olmadığı bir ortamda Alparslan’ın yeni bölümünü izleme şansına sahip…

Dizi setlerini saran koronavirüs sorunlarının artmasının yanı sıra Ocak ayının ilk haftalarında düşük reklam gelirleri elde edilmesi nedeniyle kanallar yeni bölümleri yayınlama konusunda istekli değil. Ancak TRT1, özel kanallar gibi yapmadı. Alpraslan dizisinin hazır olan 9. bölümünü yayınlama kararı alarak dizi hayranlarını memnun etti.

Kalp Yarası, Üç Kuruş ve Yasak Elma yok! TRT1'in Alparslan kararı da ortaya çıktı! 8

Alparslan’ı sarsan gerçek yeni bölümde ortaya çıkacak. Yani dizide çok heyecanlı bir bölüm izleyeceksiniz.

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği dize, yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmedi. Bugüne kadar tüm rakiplerinin önünde yer alan Alparslan, bu sefer rakipsiz olacak.  Bu güne kadar yayınlanan sekiz bölümüyle üç kategoride reyting birincisi olan Alparslan Büyük Selçuklu, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini izleyiciyle buluşturuyor.

Kalp Yarası, Üç Kuruş ve Yasak Elma yok! TRT1'in Alparslan kararı da ortaya çıktı! 9

Dizi dokuzuncu bölümüyle 10 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyicileri ile buluşacak. Aynı akşam ekranda başka bir kanalda başka bir dizinin yeni bölümü yok. Bu da Alparslan için yeni izleyicileri kendisine çekmek için önemli bir fırsat olacaktır.