Ana sayfa Sosyal Medya Baba’da sürekli Haluk Bilginer’in oyunculuğunun konuşulması diğer oyunculara haksızlık mı?

Baba’da sürekli Haluk Bilginer’in oyunculuğunun konuşulması diğer oyunculara haksızlık mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin büyük beklentiler ile yayına soktuğu Baba dizisi 15 Şubat salı akşamı ekran yolculuğuna başladı. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla ekrana gelen ve Ödemişli bir ailenin yaşadıklarını anlatan Ay Yapım imzalı Baba dizisi Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisini bir araya getirdi.

Dizide ikiliye, aralarında Hakan Kurtaş, Özge Yağız,  Ayda Aksel, Bihter Dinçel, Tamer Rumeli, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam’ın da aralarında bulunduğu önemli isimler eşlik ediyor.

Baba’da özellikle Haluk Bilginer’in oyunculuğu dizinin en dikkat çekici yanı oldu. Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olan Haluk Bilginer, ailenin babası olarak izleyicinin karşısına gerçek bir karakter çıkardı. Sosyal medyada Haluk Bilginer’in diziyi tek başına sırtladığıyla ilgili pek çok yorum yapıldı.

Baba'da sürekli Haluk Bilginer'in oyunculuğunun konuşulması diğer oyunculara haksızlık mı? 7

İşte tam da bu noktada televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medyadaki hesabından yaptığı paylaşımda, “Baba Bir Haluk Bilginer Dizisi mi?” sorusunu gündeme getirdi.

İzleyici yorumlarına baktığında; ‘Ne oynuyor Haluk Bilginer’… Bizim rock aleminde konuşulur ‘Adam ne gitar çalıyor? şeklinde pek çok yorum gördüğüne dikkat çeken Sina Koloğlu izleyiciye; “Peki ya çaldığı grup?” sorusunu sorarak dizi hakkında şu ifadeleri kullandı;

“Baba dizisinde Bilginer oynuyor ama ona eşlik eden mesela bir oğul Tolga Sarıtaş damga vurmadı mı? Ayda Aksel var, Hakan Kurtaş, Bihter Dinçel, Tamer Rumeli, Deniz Hamzaoğlu, Beril Pozam ve daha fazlası… Ekip iyi yani ve oynuyor. Konu ilk bölüm ne olacak dedirtiyor. Çok uzun gider mi? Çok uzun değil uzun olabilir gidişat”

Baba dizisi ilk bölümüyle tüm izleyicilerde ortalamayı geçerek altıncı oldu. Dizi, AB ve ABC1’de de dördüncü sırada yer aldı. Baba’nın daha ilk bölümüyle aldığı reyting puanları çok başarılı bulunurken böylesine güçlü bir giriş sergileyen dizinin önümüzdeki haftalarda birinciliğe oynayabileceği düşünülüyor. Sina Koloğlu da yorumunda dizinin uzun süreli olacağına dikkat çekti.

Baba’nın senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Baba yeni bölümüyle 22 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.