Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Engin rolüyle parlayan Onur Durmaz’ın yeni projesi belli oldu!

Yargı dizisinde Engin rolüyle parlayan Onur Durmaz’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule
Yargı - Onur Durmaz

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde canlandırdığı Engin Tilmen karakteriyle oyunculuktaki başarısını ortaya koyan ve performansıyla izleyicileri kendisine hayran bırakan Onur Durmaz, verdiği kısa aranın ardından setlere geri dönüyor. Yetenekli oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yargı dizisinde canlandırdığı Engin karakteriyle müthiş bir performans ortaya koyan yetenekli oyuncu Onur Durmaz, TRT 1 için çekilecek Kara Tahta dizisinde rol alacak. Durmaz, Miray Daner ve Furkan Andıç’ın başrolünü oynayacağı dizide farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacak.

Yetenekli oyuncu Onur Durmaz, ilk dizisi Yargı’yla büyük bir başarı elde etmişti. Yargı dizisinde ilk başlarda silik bir karakter olan Engin’i acımasız bir katile başarıyla dönüştüren Durmaz, performansıyla büyük alkış almıştı. Engin karakterinin ölmesiyle Yargı’dan ayrılan Durmaz, Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinde de küçük bir rolle yer almıştı. Durmaz şimdi Kara Tahta dizisi ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Yargı dizisinde Engin rolüyle parlayan Onur Durmaz’ın yeni projesi belli oldu! 2

En son Benim Adım Melek dizisine imzasını atan Üs Yapım tarafından çekilecek Kara Tahta dizisiyle ilgili henüz çok fazla bilgi yok. Ancak dizinin bu ayın sonunda sete çıkması bekleniyor. Dolayısıyla dizinin ilk bölümü mart ayı içerisinde ekrana gelebilir.

TRT için yürütülen projenin hazırlıklarının sürdüğü, önümüzdeki günlerde başrol oyuncularının netlik kazanacağı ve teklif götürüleceği öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini ise en son Saygı dizisine imza atan Ender Mıhlar üstlenecek.

Projenin senaryosunu ise Kavak Yelleri, Arka Sıradakiler, Karagül, Kırlangıç Fırtınası, Siyah Beyaz Aşk, Sen Anlat Karadeniz, Akrep, Baht Oyunu gibi beğenilen dizilerde emeği olan Erkan Birgören kaleme alacak.