Ana sayfa Dizi Haberleri Babamın Günahları dizisi ekran başındakileri ters köşe yapacak!

Babamın Günahları dizisi ekran başındakileri ters köşe yapacak!

tarafından ker_def

Babamın Günahları dizisi ekran başındakileri ters köşe yapacak! 7

SONUÇTA; Mehrnoush Esmaeilpour, Sezin Akbaşoğulları, Müjde Uzman gibi isimlerin yanında çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’nin de yer aldığı ‘Babamın Günahları’, içerikten oyunculuğa, umut verici bir tabloya sahip.

Çocuğu için hayatta kalma sözü verip içinde yer aldığı oluşumdan kopma mücadelesine girişen babanın ‘kızım ve ben’ tablosundan izleyiciye yansıyanların nasıl olacağını hep birlikte izleyeceğiz ama… Şu aşamada tanıtımlardan çıkan sonuç yapımın dişe dokunur nitelikte olduğu yönünde!

Ancak bunca dizi arasında hangi güne konulacağı detayı da bir hayli düşündürücü. Zira Star ekranında birinci kuşakta boşluk olan gün yok. Bu da demektir ki, ‘Babamın Günahları’ ekrana çıkarken birisi bu günahlara kurban edilecek. Mevcut işlerde buna en yakın duran dizi de ‘Dolunay’ gibi! Çünkü reyting açısından düşüş yönünde. Pazar yayınına dâhil edilen yapımın ikinci kuşağa aktarılıp ‘Babamın Günahları’nın onun yerine geçirilip gelecek sonuca göre durum değerlendirmesi yapılacağını düşünüyorum. Tabii bir de yeni başlayacak olan ‘Hayat Sırları’nın nasıl bir sonuç çıkartacağı önemli. Şayet isteneni veremezse onun ötelenip ‘Babamın Günahları’yla yer değişimine gidilmesi de olası.

Velhasıl sadece iyi olmak yeterli değil. Rakiplerin ve aynı kanaldaki diğer işlerin gücü de ‘Babamın Günahları’nın varlık göstermesinde etkili unsurlar! Şansı bol olsun diyelim.

Anibal GÜLEROĞLU-Milliyet Blog