Ana sayfa Güncel Haberler Babasını koronavirüsten kaybeden İkbal Gürpınar’ın koronavirüs tedavisinde son durum!

Babasını koronavirüsten kaybeden İkbal Gürpınar’ın koronavirüs tedavisinde son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vuran televizyon programlarında yer alan, sunuculuk performansı ile takdir toplayan, uzun yıllardır da ekranda olmayan bir ünlü isim İkbal Gürpınar…

Eylül ayında koronavirüs nedeniyle babası Murtaza Dönmez’in vefat ettiğinin haberini instagram hesabından duygusal ifadelerle duyuran ünlü sunucu, şimdi kendisi de koronavirüs ile savaşıyor…

Virüse yakalandığını geçtiğimiz gün yine instagram hesabından duyuran İkbal Gürpınar, telefonlar arayanlara bile cevap veremeyecek durumda olduğunu belirtmişti.

Sevenlerinden dualarını isteyen Gürpınar’ın yoğun bakımda tedavi altında olduğu ortaya çıktı. Ünlü sunucunun oğlu, yine sosyal medyadan annesinin sağlık durumu hakkında şu bilgiyi verdi:

“Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Annem İkbal Gürpınar, corona sebebiyle yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Sizlerin duaları vesilesiyle annemin iyileşeceğine inanıyoruz. Durumu iyiye gidiyor çok şükür. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.”

Babasını koronavirüsten kaybeden İkbal Gürpınar'ın koronavirüs tedavisinde son durum! 9

Sosyal medya paylaşımında koronavirüsün çok zor bir hastalık olduğunu yazan İkbal Gürpınar, “Başım, kaslarım, eklemlerim ağrıdıkça , Babam nasıl dayandı bu acılara dedim. Nereden ve nasıl kaptım hiç bilmiyorum. Umuma açık tuvaletlerden mi, başka yerden mi ?… Ellerimi sık sık yıkamam ve maske kullanmama rağmen her şey olacağına varıyor demek ki” şeklinde mesaj yazmıştı.

Ölümden korkmadığını da ifade eden İkbal Gürpınar hakkında sevindiren açıklama bugün geldi…

Ünlü sunucunun oğlu Alper Gürpınar, annesinin instagram hesabından şu mesajı vererek sevenlerini rahatlattı:

“Annem İkbal Gürpınar’ın durumu daha iyiye gitmektedir. Önlem amacıyla yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederiz.”

Babasını koronavirüsten kaybeden İkbal Gürpınar'ın koronavirüs tedavisinde son durum! 10

Babasını koronavirüsten kaybeden İkbal Gürpınar'ın koronavirüs tedavisinde son durum! 11