Ana sayfa Güncel Haberler Bergüzar Korel’in bu ne talihsizlik dedirten iptal kararı!

Bergüzar Korel’in bu ne talihsizlik dedirten iptal kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Vatanım Sensin isimli diziden sonra yeni bir televizyon işinde olmayı tercih etmedi… Yoluna tiyatroda devam etmek için büyük bir adım atan oyuncu, tek kişilik gösterisi Kızlar ve Oğlanlar’ı sahnelemişti.

Büyük bir heyecan içinde yeni projesine başlayan ve ilk sezonda da hayranlarını mest eden Bergüzar Korel, geçen yıl ikinci sezonu yapmak istemesine rağmen doktor engeline takılmıştı.

Mart ayında dünyaya gelen oğlu Han’a hamile olması nedeniyle doktorlar geçen sonbaharda sahneye çıkmasını istememişti. Kızlar ve Oğlanlar oyunundan uzun süre uzak kalan oyuncu, ardından da pandemi sorunu ile yüzleşti.

Mart ayında oğlunu dünyaya getirdikten bir sonra hazırlıklarını yoğunlaştıran Bergüzar Korel, yeniden sahnelerde yer almak için büyük heyecan duyuyordu.  Ancak bu sefer de deprem felaketi ile gösterisini iptal etmek durumunda kaldı.

Seferihisar açıklarında gerçekleşen depremin İzmir’de büyük yıkıma yol açması ve birçok vatandaşımızın vefat etmesi, birçok kişinin de yaralanması ile yaşanan acılar Bergüzar Korel’e önemli bir karar aldırdı.

Cuma günü gösteri için Das Das sahnesine gelen ünlü oyuncu, İzmir’deki depremin haberini alınca oyunu iptal etti.

Deprem sonrası bir hayli üzgün olan oyuncu, oyunu ileri bir tarihte oynayacağını belirtti. İstanbul Das Das’tan da aşağıdaki açıklama yapıldı:

Bergüzar Korel'in bu ne talihsizlik dedirten iptal kararı! 7