Ana sayfa Dizi Fragmanları Bahar dizisi sezon finalinde Evren ile Timur kavgası ikinci sezon için ipucu verecek!

Bahar dizisi sezon finalinde Evren ile Timur kavgası ikinci sezon için ipucu verecek!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizi projesi çok başarılı bir süreç geçiriyor. Dizinin 2024 yılının en çok izlenen projesi olmasının yanı sıra milyonlarca izleyicinin kalbini kazanması da önemli bir gurur kaynağı oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Bahar dizi projesi gelecek sezonda da önemli bir hikaye olarak ekranlarda yer alacak. Dizinin sezon finalinde ise ikinci sezonda hikayenin nasıl ilerleyeceğine yönelik önemli bir ipucu bulunuyor.

Evren ile Timur arasında yaşanacaklar gelecek sezonda hikayenin yönünü belirlemesi bakamından önemli olacak.

‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 16. Bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Bahar ve Timur’un mahkemesinde, sürpriz bir delil ortalığı karıştırır. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı ise artık açığa çıkmıştır. Bir yandan Nevra’nın başında dolaşan kara bulutlardan kurtulmaya çalışan Timur, geçmişin de açığa çıkmasıyla sarsılır.

Nevra ise sürpriz bir isimden yardım ister. Tüm hastane Bahar için seferber olurken, Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir. Diğer yandan Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirir. Fakat onları da bir sürpriz beklemektedir. Bahar ve Timur ise büyük bir eşiktedir…

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” sezon finaliyle 11 Haziran Salı saat 20.00’de Show TV’de!