Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisini kadın izleyicilerin neden bu kadar çok sevdiğinin yanıtını Demet Evgar verdi!

Bahar dizisini kadın izleyicilerin neden bu kadar çok sevdiğinin yanıtını Demet Evgar verdi!

tarafından ker_def

Show TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Bahar dizisi başarılı performansı ile göz dolduran bir yapım. Reytingleri çift haneli oranlarda gerçekleşen Bahar dizisinde Demet Evgar’ın muhteşem oyunculuğundan da bahsetmek gerekiyor.

Dizinin bu kadar çok sevilmesinin nedenleri arasında hikayesinin çok başarılı olmasının yanı sıra oyuncu kadrosunun da iyi seçilmiş olması yatıyor.

Peki Bahar dizisini kadın izleyicilerin bu kadar çok sevmesinin altında yatan nedenler neler? İşte bu nedenleri en güzel açıklayan isim Demet Evgar oldu.

Ünlü oyuncu, Episode dergisindeki açıklamasında şöyle diyor:

“Bahar’ın dünyası daha doğrusu tarihi ikiye ayrılıyor. Yaşamayı unuttuğu noktadan hayatını kaybetme tehlikesi ironik şekilde onun kalp masajı şoku oluyor. “Hayır bu geminin dümeninde ben varım ve gemiyi kendim için denize açıyorum” diyor. O açıldığı denizde çok alabora yaşıyor ama sıcak denizlere de ulaşıyor. Kendi ‘baharına’ kavuşuyor, çiçekleniyor, özgüveni ve gücünün farkına vardıkça. Yaşı ya da statüsünü bir etiket olarak yorumlamadan ve bunu kabullenmeden, cesurca sıfırdan hayata atılmaktan korkmuyor. Ve bunu yaparken çevresine de sıkıca sarılan, korumacı, verici ve onları düşünen bir noktadan… Aslında bas bas bağırdığımız, ‘sevgi dilini’ kullanarak yaklaşıyor ve onlar için de baharı getiriyor.”