Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi ilk sezonun sonuna doğru başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor!

Bahar dizisi ilk sezonun sonuna doğru başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle, yine zirvenin sahibi oldu. Heyecan ve aksiyonun hız kesmediği yeni bölümüyle milyonları ekrana kilitledi ve tüm kategorilerde adını zirveye yazdırdı.

Dizilerin artık sezon sonlarına yaklaştığı bir ortamda hem de izleyici sayılarının azaldığı bir süreçte Bahar dizi projesinin elde ettiği reytingler muhteşem olarak tanımlanabilir. ABC1 ve AB gruplarında çift haneli reytingler elde etmeyi sürdüren, tüm kişiler kategorisinde de yine çok iyi sonuçlar alarak gün birinciliklerini kimseye bırakmayan bir performans görmekteyiz.

Bahar dizisinin sezon sonuna doğru ilerlerken, bu dönemi büyük bir başarı ile tamamlamakta olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Dizinin sosyal medyada da çok etkili olduğunu gözlemlemekteyiz.

Sosyal medyada, izleyicilerin birbirinden güzel yorumlar yağdırdığı #Bahar etiketi, 5 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer alırken; ilişkileri derinleşen Bahar ve Evren’in sahneleri yeni bölüme damgasını vurdu ve #Evren etiketi 7 saat 10 dakika boyunca gündem konusu oldu.

MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alırken, senaryosunu ise Ayça Üzüm kaleme alıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizinin kadrosuna en son katılan isim ise Yasemin Kay Allen olmuştu.