Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak aşkı gündeme taşıyacak Saklı, bir oyuncuyu altı yıl sonra ekrana döndürüyor!

Yasak aşkı gündeme taşıyacak Saklı, bir oyuncuyu altı yıl sonra ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem büyük olay yaratan The Affairs dizisinin Türkiye uyarlaması Saklı, çok yakında BluTV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizide başrolde yer alacak oyuncu, altı yıl aradan sonra yeniden hayranlarının karşısında olacak.

İki evli insanın yaşadığı yasak aşkı farklı bir bakış açısıyla izleyiciye sunmaya hazırlanan Saklı, şimdiden dört gözle bekleniyor. BluTV’de yayınlanacak dizinin başrol kadın oyuncusu Hazal Ergüçlü. Genç ve yetenekli oyuncu en son Alev Alev dizisiyle kabiliyetini ortaya koyarak büyük bir çıkış yapmıştı.

Yasak aşkı gündeme taşıyacak Saklı, bir oyuncuyu altı yıl sonra ekrana döndürüyor! 7

Dizinin başrol erkek oyuncusu ise Fırat Çelik. Yıllar önce hayatımıza Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Mustafa karakteriyle giren ve dizi dünyasına çok iyi bir başlangıç yapan Fırat Çelik, altı yıl ara verdiği ekranlara Saklı dizisiyle dönüyor.

40 yaşındaki oyuncu aslında oyunculuğa Kış Masalı dizisiyle adım atmıştı. Ancak ikinci projesi olan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. 20 Dakika, Firuze ve Gönül İşleri dizisinde rol alan Çelik’i en son 2015 yılında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde izlemiştik.

Son derece başarılı bir iş olan Poyraz Karayel’den sonra uzun süre bir dizide rol almayan ve bu süreçte Fransa’da yaşayan Çelik, pandemi döneminde sosyal medya hesabından paylaştığı dans videolarıyla gündeme gelmişti.

Ekranlara Saklı ile geri dönen Fırat Çelik dizide, Hazar Ergüçlü’yle yasak aşk yaşayan evli bir erkeği canlandıracak. Dizide Ergüçlü ve Çelik’in yanı sıra Defne Kayalar, Ahmet Rıfat Şungar, Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü ve Janset gibi usta isimler yer alıyor. MAY Productions yapımcılığında çekilen Saklı’nın yönetmen ve senaristliğini Deniz Akçay üstleniyor.