Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinde bir sır ortaya çıkıyor!

Baht Oyunu dizisinde bir sır ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Baht Oyunu dizisi Kanal D ekranında salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin düşen reytingleri nedeniyle final yapma ihtimali izleyenleri geriyor. Ancak Kanal D’nin henüz bu dizisi ile ilgili bir karar almadığını belirtelim.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 14 bölümü yayınlandı. İzleyicilerin büyük ilgisini çeken dizinin yeni bölümünde Tuğçe, Ada’nın sırrını öğreniyor! Yeni bölümden yeni fragman yayınlandı ve bazı detaylar da ortaya çıktı.

Bora ve Ada’nın aşkı tüm hızıyla devam etmektedir. Bora işi ileri götürüp Ada’yı istemeye karar verir. Ancak Tuğçe Ada ve Rüzgar arasında olanları öğrenir. Ada büyük şok yaşar. Ada’nın ilk aşkının Rüzgar olduğu sırrı dizinin yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Baht Oyunu yeni bölümüyle 28 Eylül Salı günü saat 20.00’da Kanal D’de hayranları ile buluşacak. Dizinin eğlenceli ilerleyen hikayesi izleyenleri tatmin etmeye devam ediyor. Ancak reytinglerin de yükseliş sergilemesi kış döneminde devam edebilmek için şart.