Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar setinde Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’ten dans gösterisi!

Kanunsuz Topraklar setinde Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’ten dans gösterisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar dizisinin kamera arkasına yansıyan görüntülerde dikkat çekici detaylar bulunuyor. Yeni sezonun en iddialı dizisinde başrol uyumunun ne kadar güçlü olduğunu da bu görüntülerde bulabilirsiniz.

Fox TV ekranında 29 Eylül Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizi büyük bir heyecan ile bekleniyor. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisi dizinin başrolünde yer aldı. Çukur dizisinde çok farklı bir karakterde izlediğimiz Necip Memili ise değişen imajı ile Kanunsuz Topraklar’da herkesi şaşırtacak.

Güçlü bir hikayesi bulunan ve etkileyici oyuncu kadrosunun yer aldığı dizinin fragmanları ilginin artmasını sağladı. Dizinin kamera arkası görüntüleri de izleyenleri çok etkiledi.

1939 yılında geçen hikaye Zonguldak’taki kömür madenlerinde geçiyor… Kömür madeni sahibinin işçileri ölüme terk etmesi, bu durumdan kurtulan işçilerin hak mücadelesi ekrana yansıyacak. Tabii ki Gülfem ile Davut karakterlerinin aşkı da dizinin sürükleyici konusu içinde yer alacak.

Kanunsuz Topraklar dizisi için 3 aydır çalışmakta olan ekip çok etkileyici bir ortam oluşturdu. Hem dönemin kıyafetleri hem mekanlar hem de aksesuarlar ile büyük bir dünya kuruldu.

Dizinin afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri de ortaya çıktı. Esra Bilgiç’in güzelliğini yansıttığı, Uğur Güneş’in karizmasını sergilediği bu görüntülerde ikilinin çok iyi anlaştığı da görülüyor.

Çekimlerde bir ara dans de eden iki ünlü oyuncu yeni sezonun en etkili karakterlerine hayat verecek.