Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinin fragmanı youtube trendlerde bir numara oldu!

Baht Oyunu dizisinin fragmanı youtube trendlerde bir numara oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanan Baht Oyunu dizisi sadece televizyon ekranında değil, sosyal medya platformlarında da çok ilgi görmeye başladı. Dizi için açılan youtube kanalının abone sayısı 500 bine yaklaştı. Dizinin twitter ve instagram platformlarında da gördüğü yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor. Ancak youtube’de çok büyük etkileşimler elde ediliyor.

17 Mayıs 2021 tarihi itibariyle açılan youtube kanalında şimdiye kadar 92 milyon görüntülenme elde edilmesi de önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti. Ayrıca 3. bölüm fragmanı da yayınlandıktan sonra kısa sürede youtube trendler listesinde birinci sıraya kadar yükseldi. Fragman ile kısa sürede 3 milyon görüntülenme elde edilmesi yaz ayları için büyük bir başarı oldu.

Baht Oyunu dizisinin fragmanı youtube trendlerde bir numara oldu! 7

İlk 3 bölümde biraz düşük gelen reytingler senaryonun hızla akması ve yan karakterlerin de iyi oturtulmuş olması ile birlikte 4. bölüm patlama yaptı. Başrol oyuncuları Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çok iyi bir dizi çifti oldu. Onların enerjisi ve başarılı uyumu dizinin yükselmesinde çok önemli bir etken.

Dizinin kadrosunda önemli isimler de buluştu. O isimler şöyle: İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli.

Baht Oyunu dizisinin 5. bölümü 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak ve yine eğlenceli bölümler izleyicilerin keyfini yerine getirecek.

İşte Youtube trendlerde 1. sıraya yükselen o fragman: