Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu dizisi kritik virajda, senaristler bilindik hatayı yapmazsa işler iyi gider

Baht Oyunu dizisi kritik virajda, senaristler bilindik hatayı yapmazsa işler iyi gider

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Baht Oyunu, salı akşamlarının en beğenilen dizisi olmayı başardı. İlk 4 bölümü ilgi gören dizide büyük bir çıkış var… 4. bölümde reytingler o kadar iyi yükseldi ki, dizi adeta sıçrama yaptı. Bunun altında yatan en önemli neden hikayenin ve oyuncuların başarısı olarak görünüyor.

Cemre Baysel’in muhteşem oyunculuğu dizinin öne çıkmasını sağladı.Aytaç Şaşmaz’ın da ondan eksik kalan bir durumu yok… İki oyuncunun başrolde buluşturulması iyi bir uyum ve sinerji yarattı. Dizinin hikayesindeki eğlence unsurunun yerinde kullanılması, komik sahnelerin izleyicileri güldürmesi de bu yükselişin nedenleri arasında bulunuyor.

Dizi hayranları ise hikayenin atışmalı ve eğlenceli şekilde devam etmesini istiyor. Bora ve Ada karakterlerinin aşkının hemen yaşanması dizinin gidişatını olumsuz yansıyabilir. Bazı dizi hayranları senaristlerin aşk konusunda beklemeleri gerektiğini ve çatışmacı bir ortamın ilgiyi daha da artırdığını belirten yorumlar yapıyor.

Şayet senaristler Ada ve Bora karakterleri arasındaki ilişkiyi bu düzeyde tutmayı ve eğlenceli atışmaları da öne çıkartmayı başarır ise Baht Oyunu dizisi uzun süre ilgiyi yüksek tutabilecek bir yapım.

Baht Oyunu dizisinin 4. bölümü Salı akşamı yayınlandı ve sonrasında reytingler çok iyi geldi. Tüm kategorilerde günü ikinci sırada bitiren dizi en büyük rakibi Ada Masalı’nın bir hayli önüne çıktı. Hatta final öncesi Maraşlı dizisine de güzel bir çalım atan Baht Oyunu, yerini sağlamlaştırdı.

Baht Oyunu’nun 4. bölümü hem hareketli hem de güzel kurgulanmıştı. Duygusallık ve komedi öğeleri yerli yerindeydi ve abartıdan uzaktı. Dizide aşk hemen başlamaz ve bu ortam sürdürülür ise birçok dizi hayranının ortak görüşü ilginin artarak devam edeceğine işaret ediyor. Sosyal medyada bu yönde senaristlere birçok uyarı mesajı paylaşıldığını da belirtelim.

Baht Oyunu dizisinin 5. yeni bölümü 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak. Maraşlı dizisi final yapacağı için Kanal D dizisinin sonraki haftalarda tek rakibi Ada Masalı olacak.

Maraşlı bittikten sonra Baht Oyunu dizisine izleyici ilgisinin artması da bekleniyor.