Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu’nun başarısının sırrını oyuncuları açıkladı! Bakalım neymiş?

Baht Oyunu’nun başarısının sırrını oyuncuları açıkladı! Bakalım neymiş?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’de yayınlanan ‘Baht Oyunu’ dizisinin başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen Hürriyet gazetesine verdikleri röportajda dizinin başarının sırrını şu sözlerle açıkladılar; “Bizim çekerken hissettiğimiz bütün güzel duygular, tüm samimiyetiyle beraber ekran karşısındaki seyircilerimize de geçti.”

Dizinin Bora’sı Aytaç Şaşmaz duygularını “İşini bu denli seven, böyle güzel bir ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bizim çekerken hissettiğimiz bütün güzel duygular, tüm samimiyetiyle beraber ekran karşısındaki seyircilerimize de geçti.” şeklinde ifade ederken, dizide’Ada’ hayat veren Cemre Baysel; “Her saniyesine emek verdiğimiz, ilmek ilmek işlediğimiz bir iş oldu. Mutlu ve gururluyum. Başta yönetmenim Serdar Gözelekli ve tüm ekip arkadaşlarımın yüreğine, emeğine sağlık” açıklamasını yaptı.

Baht Oyunu’nun başarısının sırrını oyuncuları açıkladı! Bakalım neymiş? 12

Baht Oyunu’nda, ‘Rüzgar’ karakterini canlandıran İdris Nebi Taşkan; “Bugüne kadar hep dram işlerinde rol aldım. İlk kez bir romantik komedi projesiyle seyirci karşısına çıktım. İzleyici Rüzgar’ı en az benim sevdiğim kadar sevdi” açıklamasını yaptı. Dizinin ‘Tuğçe’si Aslı Sümen ise; “Biz çok keyifle çekiyoruz, seyircilerimiz de bir o kadar keyifle izlemesi bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Baht Oyunu’nun başarısının sırrını oyuncuları açıkladı! Bakalım neymiş? 13

Oyuncular, ‘Canlandırdığınız karakterlere bir mesaj vermek isteseniz bu ne olurdu?’ sorusuna ise şu yanıtları verdiler;

Baht Oyunu’nun başarısının sırrını oyuncuları açıkladı! Bakalım neymiş? 14

Bora Doğrusöz, aşktan canı yanmış ve bu sebeple aşk dediğimiz şeyin sadece masal kitaplarında olduğuna inanan biri. Babasının baskılarına rağmen kendi ayaklarının üstünde durabilmiş ve bir sosyal içerik platformu kurmuş. İşini hayatının odak noktasına almış ve geride kalan ailesini ve tüm sosyal hayatını ötelemiş bir adam. Eğer Bora’ya bir şey söylemek isteseydim o da ‘Yaşadıkların yaşayacaklarının habercisi olmayabilir’ olurdu.

Baht Oyunu’nun başarısının sırrını oyuncuları açıkladı! Bakalım neymiş? 15

Ada deli dolu, zeki, bir o kadar da temiz kalpli. Pes etmeyen, güçlü, kendi sınırlarını zorlarken, etrafındakilerin de sabrını zorlamayı ihmal etmiyor. Ona çıktığı yolda kalbinin sesini dinlemesini söylerdim. Kimin ne dediğinden çok, senin ne istediğin önemli olan.

Baht Oyunu’nun başarısının sırrını oyuncuları açıkladı! Bakalım neymiş? 16

Rüzgar bence çok bencil biri. Hayatının merkezinde sadece kendisi var. Mutluluk canavarı diyorum ben Rüzgar’a. Haz peşinde koşuyor sürekli. Eğer Rüzgar’a bir şey söyleyecek olsaydım ona kendini sevmek ve bencillik arasında çok ince bir çizgi olduğunu söylerdim. Bence insan başkalarını da mutlu etmekten keyif almalı…

Baht Oyunu’nun başarısının sırrını oyuncuları açıkladı! Bakalım neymiş? 17

Tuğçe, güçlü, alımlı ve iyi eğitimli bir karakter. Gücünü istediğini elde etmek için kullanmaktan çekinmiyor. Ama Bora’ya olan zaafı yüzünden sabırsız davranıyor. Ben Tuğçe’ye aksiyona geçmeden önce iki kere düşün demek isterdim!