Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kefaret’ dizisinin Meltem’i Özge Özacar, dizi biter bitmez tatile çıktı. Güzel oyuncu pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

‘Kefaret’ dizisinin Meltem’i Özge Özacar, dizi biter bitmez tatile çıktı. Güzel oyuncu pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ‘Kefaret’ dizisinde ilk bölümden bu yana izleyicinin sinirlerini bozan ‘Meltem’ karakterini canlandıran Özge Özacar, bir röportajında, ‘Kefaret’i ödül olarak gördüğünü söylemiş, “Hayran olduğum, işlerini büyük bir zevkle takip ettiğim kişilerle aynı set içerisinde olmak bana ödül oldu. Kefaret ile birlikte harika bir deneyim yaşadım.’ açıklamasını yapmıştı.

Özge Özacar, geçtiğimiz haftalarda final yapan ‘Kefaret’ dizisine instagramdan yaptığı bu paylaşım ile veda etti. Güzel oyuncu, paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı.

‘Kefaret’ dizisinin Meltem’i Özge Özacar, dizi biter bitmez tatile çıktı. Güzel oyuncu pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 10

” Meltem ile evlendik, boşandık, çocuk doğurduk, kandırdık; kandırıldık, kaçırıldık. Korktuk, ağladık, güldük. Sonunda da hapse girdik. Meltem’i oynamak genç bir oyuncu olarak, unutamayacağım muazzam bir tecrübe oldu bana.Yıllarca hayranlıkla izlediğim, ve ilk günden son güne sevgisini desteğini benden hiç esirgemeyen hastası olduğum kadın, Nurgül Yeşilçay ile her sahnemizde bambaşka heyecanla oynadığım çok sevdiğim canım Yurdaer Okur ile buradan sonra tiyatro sahnesinde bir gün birlikte oynamak için şimdiden çoook heyecanlandığım Mert Fırat başta olmak üzere; Ayşegül Cengiz, Hakan Yufkacıgil ve @aladar.ayberk @klcmne ve tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ekim 2020’den Temmuz 2021’e kadar 35 bölüm kamera arkasında emek veren, her sahnemde desteklerini daima hissettiğim yol arkadaşlarım hazırlık, reji, kamera,ışık, ses, sanat, prodüksiyon ekibimiz. En çok sizin ellerinize sağlık. Ve bana tüm bu harika insanlarla çalışabilme şansını veren, bana güvenen, tüm bunları mümkün kılan canım hocalarım @mesuderarslan ve @quequeck başta olmak üzere; @kirazinannesi @rbugraozkan ve @25film ailesi iyi ki, iyi ki varsınız! Artık, Meltem için veda vakti!”

‘Kefaret’ dizisinin Meltem’i Özge Özacar, dizi biter bitmez tatile çıktı. Güzel oyuncu pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 11

‘Kefaret’de rol aldığı sırada Puhu TV’de Haziran ayında yayınlanan ‘Seyyar’ adlı dizide de rol alan oyuncu, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor. İnstagram hesabında, tatilden fotoğraflarını takipçileri ile paylaşan oyuncunun, gün batımında denizde verdiği bikinili pozu takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı.

‘Kefaret’ dizisinin Meltem’i Özge Özacar, dizi biter bitmez tatile çıktı. Güzel oyuncu pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 12

‘Kefaret’ dizisinin Meltem’i Özge Özacar, dizi biter bitmez tatile çıktı. Güzel oyuncu pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 13