Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i Yüsra Geyik, setlere ne zaman geri dönecek?

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i Yüsra Geyik, setlere ne zaman geri dönecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranında izleyicilerle 15 sezon boyunca buluşan Arka Sokaklar dizisine sezon finali ile birlikte veda eden isimlerden birisi de Yüsra Geyik olmuştu.

Dizide ‘Zeliş’ karakterini canlandıran Yüsra Geyik’in Arka Sokaklar’a vedası da son derece duygusal olmuştu. 15 yılıdır aynı dizide rol alan oyuncu, 15 yaşında adım attığı Arka Sokaklar dizisinin setinden 30 yaşında ayrıldı. Geyik adeta Arka Sokaklar dizisinin setinde büyüdü.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i Yüsra Geyik, setlere ne zaman geri dönecek? 10

Artık kendisini geliştirecek farklı rollerde rol almak istediği için diziden ayrılan Geyik, bir röportajında; Senelerdir dizide oynuyorum, film çekememek gibi bir sıkıntım var zaman açısından. Çok güzel bir film çekmek isterim. Oyunculuğumu doyurabileceğim, festival yolculukları olan bağımsız bir film istiyorum” açıklamasını yapmıştı.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i Yüsra Geyik, setlere ne zaman geri dönecek? 11

 

Henüz yeni bir proje ile anlaşmayan güzel oyuncu şu sıralar, sosyal medya paylaşımları ile gündeme geliyor. Instagram hesabından birbirinden güzel fotoğraflarını takipçileri ile paylaşan Yüsra Geyik, hayranlarını da habersiz bırakmıyor.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i Yüsra Geyik, setlere ne zaman geri dönecek? 12

 

Genç oyuncuyu yeniden ekranlarda görmek isteyen hayranları, Geyik’in rol alacağı yeni projenin hangisi olacağını ise merakla bekliyor.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i Yüsra Geyik, setlere ne zaman geri dönecek? 13